Kamer verhuren in Delft?

Plaats gratis de kamer op

Vind je nieuwe huurder in Delft in gemiddeld 12 dagen

Wat is de locatie van de woning of kamer die je wilt verhuren?
Momenteel zoeken 612 mensen bij Kamernet een woning in Delft
Advertentie maken

Plaats gratis en snel je (tijdelijke) kamer, studio of studentenhuis

Ontvang reacties van studenten, starters en expats

Alle matchende zoekers direct op de hoogte gebracht

Een kamer verhuren in Delft

Ontmoet je potentiële huurders
Deze gebruikers zoeken momenteel een Kamer in Delft

In drie stappen jouw kamer verhuren in Delft

1. Zet gratis je advertentie online
In drie eenvoudige stappen plaats je de advertentie van de kamer of woning online en voeg je de omschrijving, foto's of zelfs een video toe.
2. Ontvang direct reacties
De reacties van woningzoekers ontvang je direct per e-mail, via de app of de handige Kamernet inbox.
3. Kies een nieuwe huurder of huisgenoot
Markeer kandidaten als favoriet of laat via het studentenhuis iedereen zijn stem uitbrengen op de nieuwe potentiële huisgenoten.
Handige artikelen en tips
Hoe bepaal je de huurprijs van de kamer?
Hoe bepaal je de huurprijs van de kamer?
Welke regels zijn er voor het verhuren van een kamer?
Welke regels zijn er voor het verhuren van een kamer?
Bekijk alle handige tips en artikelen voor verhuren
Bekijk alle handige tips en artikelen voor verhuren
Win een game console om samen met je huisgenoten te gamen
Plaats gratis jullie studentenhuis op Kamernet en maak elke maand kans op vette prijzen! Nodig je huisgenoten uit en speel automatisch mee. Deze maand maken jullie kans op een game console t.w.v. €399!
Veelgestelde vragen
 • Wat zijn de regels voor het verhuren van een kamer in Delft?
  Ga je een kamer verhuren in Delft? Een kamer verhuren in Delft is zó gedaan. Woon je in een studentenhuis in Delft en zoek je een nieuwe huisgenoot? Of heb je een geheel pand in deze prachtige stad en zoek je meerdere huurders? In Delft zijn er verschillende regels voor het verhuren van een kamer, afhankelijk van de constructie, het oppervlakte en het aantal huurders wat je zoekt. De gemeente Delft kan je hier alles over vertellen. Via de gemeente kun je ook de verhuurvergunning aanvragen. Plaats gratis en eenvoudig de beschikbare kamer in Delft op Kamernet en vind direct je nieuwe huurder of huisgenoot.
  Kamernet geeft je graag verschillende handige tips voor het verhuren van je kamer, studio of appartement. Zo zijn er artikelen met betrekking tot regels voor het verhuren van een kamer en informatie over hoe je een huurcontract kunt opstellen . Je kunt gebruik maken van de gratis voorbeelden voor een huurcontract voor onbepaalde tijd of juist voor een kamer die tijdelijk beschikbaar is. In dat laatste geval zijn er bepaalde regels bij tijdelijke verhuur waar je rekening mee dient te houden. In het huurcontract vermeld je onder andere wat de huurtermijn is, wat de rechten zijn van de huurder en wanneer jij of de huurder of huisgenoot de huur kan opzeggen. Met een duidelijke huurovereenkomst voorkom je dat de huurder naar de huurcommissie gaat in het geval van een juridisch geschil. Je kunt bij de handige tips voor verhuurders ook meer informatie vinden over het bepalen van de huurprijs, het vragen van extra kosten en verdere financiele zaken, waaronder de voorwaarden voor huurtoeslag op de door jou aangeboden kamer.
 • Hoe kan ik gratis, snel en veilig een huurder of huisgenoot vinden via Kamernet?
  Plaats gratis je advertentie op Kamernet en geef daarin aan naar wat voor huurder of huisgenoot je op zoek bent. Kamernet bestaat al 18 jaar en er zijn dagelijks duizenden nieuwe huurders actief. De kans is dus groot dat je direct reacties op de geplaatste kamer, studio of woonruimte ontvangt. Blijf per e-mail of via de gratis app op de hoogte van de berichten van geinteresseerde studenten, starters en expats. Je kunt ook zelf de ideale huisgenoot of huurder benaderen en alle profielen van huurders bekijken . Plan zelf direct de bezichtiging in met de huurders die jij als favoriet gemarkeerd hebt en reageer eventueel met automatische berichten of uitnodigingen.
  Heb je een geschikte (tijdelijke) huurder of huisgenoot gevonden? Je kunt jezelf dan gratis verifieeren en een huurverzoek naar de nieuwe bewoner sturen. Daarin vraag je om een aanbetaling of de betaling van de eerste maand huur en/of borg. Zo weet je al voorafgaand aan de huurperiode dat de betaling is voldaan én ontvang je het bedrag veilig via RentOK .
 • Hoe zit het met de privacy van verhuurders en huurders bij Kamernet?
  Bij Kamernet vinden we het erg belangrijk dat jouw privacy altijd gewaarborgd blijft. We delen uiteraard nooit het huisnummer van de woning of kamer. Jouw telefoonnummer of e-mailadres is nooit zichtbaar voor andere gebruikers op Kamernet en we delen geen contactgegevens met de mensen die reageren op jouw advertentie. Je kunt deze informatie uiteraard wel zelf delen, maar dient hier dan bewust voor te kiezen. Bij het plannen van een bezichtiging dien je dus ook altijd zelf het volledige adres door te geven. We vinden het belangrijk dat het eerste contact tussen de verhuurder en huurder altijd via Kamernet verloopt. Dit is ook de reden dat je geen contactinformatie kunt vermelden in jouw advertentie.
  Omdat er zoveel verhuurders en huurders actief zijn op Kamernet en we veiligheid erg belangrijk vinden, worden alle geplaatste kamers, studio's en appartementen handmatig gecontroleerd alvorens deze online komen te staan. Daarnaast is het mogelijk voor jou als verhuurder of huisgenoot om jezelf te verifieëren en op deze manier een betrouwbaar profiel op Kamernet te krijgen.
 • Hoe kan ik samen met mijn huisgenoten een nieuwe huurder vinden via het studentenhuis op Kamernet?
  Huisgenoot gezocht? Met het studentenhuis op Kamernet kun je samen met je huisgenoten op zoek gaan naar een nieuwe bewoner voor jullie studentenhuis. Bekijk en beantwoord de berichten via de gezamenlijke inbox en rank your roommate door te stemmen op de favoriet!
  Bespreek de stemmen in de huischat en bepaal samen wie jullie uitnodigen voor de hospiteeravond. Voeg gratis de beschikbare kamer toe en bewaar deze voor als iemand het studentenhuis tijdelijk of definitief verlaat. De kamer staat dan zó weer online. Plaats gratis het studentenhuis op Kamernet , nodig je huisgenoten uit, voeg de beschikbare kamer(s) toe en start de gezamenlijke zoektocht! Studentenhuizen bij Kamernet maken elke maand kans op vette prijzen t.w.v. €399!
Plaats de beschikbare kamer in Delft gratis en eenvoudig op Kamernet