36 appartementen te huur in Utrecht


HousingAnywhere

Bekijk meer woningen in Utrecht

80+ advertenties van geverifieerde verhuurders

Ga naar HousingAnywhere

Appartementen te huur in Utrecht, Nederland

Ben je op zoek naar appartementen te huur in Utrecht? Gebruik Kamernet en huur een appartement in Utrecht bij top verhuurmakelaars en particuliere huiseigenaren. Ons platform heeft het grootste aanbod aan huurappartementen in Utrecht voor korte en lange termijn. Kamernet is de beste website om appartementen in Utrecht te vinden met duizenden advertenties die regelmatig worden bijgewerkt. Via ons platform kun je online kiezen uit een groot aanbod aan appartementen die te huur zijn in Utrecht en vandaag nog een bezichtiging plannen om een appartement in Utrecht te huren.

Je kunt ook verschillende soorten huurappartementen verwachten in Utrecht, maar het is aan jou om te beslissen in wat voor soort appartement je wilt wonen. De huurprijs van een appartement in Utrecht kan ook variëren, afhankelijk van de grootte, het aantal slaapkamers, de diensten en de voorzieningen die zijn inbegrepen. Hier is wat je moet weten over de verschillende soorten appartementen en flats in Utrecht die je kunt vinden op Kamernet.

Korte termijn en lange termijn appartementen

Als je op zoek bent naar een appartement te huur in Utrecht voor lange termijn, dan zal Kamernet je helpen bij het vinden van lange termijn huurwoningen in Utrecht voor je langere verblijf. Voor huurders die op zoek zijn naar korte termijn verhuur in Utrecht, of je nu voor 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden wilt huren in Utrecht, we hebben een breed aanbod van tijdelijke woonruimte in Utrecht voor je korte verblijf.

Gemeubileerde en gestoffeerde appartementen

Als je op zoek bent naar volledig gemeubileerde appartementen in Utrecht, dan heeft Kamernet het grootste aanbod aan gemeubileerde huurwoningen in Utrecht die van alle gemakken zijn voorzien en instapklaar zijn. Huurders kunnen in Utrecht ook luxe appartementen vinden voor de perfecte high-end woonervaring. Omdat de huur van een gemeubileerde flat hoger is dan een ongemeubileerde flat, kun je ook zoeken naar een ongemeubileerde flat in Utrecht om binnen je budget te blijven.

1-slaapkamer, 2-slaapkamer, 3-slaapkamer appartementen te huur

Kamernet heeft een grote selectie appartementen met meerdere slaapkamers om aan je woonwensen te voldoen. Huurders kunnen zoeken naar appartementen met één slaapkamer in Utrecht die ideaal zijn voor alleenstaande werkende professionals of kiezen voor appartementen met twee slaapkamers in Utrecht die ideaal zijn voor stellen die extra opslag nodig hebben. Bovendien bieden appartementen met drie slaapkamers in Utrecht nog meer ruimte, zodat je je kantoor aan huis kunt inrichten, je gezin kunt uitbreiden en gasten kunt ontvangen.

Betaalbare en goedkope appartementen te huur

Het vinden van goedkope appartementen in Utrecht is niet eenvoudig, maar op onze website vind je goedkope appartementen te huur in Utrecht tegen de laagste prijzen. Kamernet is de meest vertrouwde verhuursite waarmee je betaalbare woonopties kunt ontdekken en betaalbare appartementen in Utrecht kunt bekijken die perfect passen bij jouw levensstijl en budget.

Appartemenen voor studenten en jonge professionals

Als je op zoek bent naar studentenappartementen in Utrecht in de buurt van grote universiteiten, dan heeft (Merk) een ruime keuze aan goedkope accommodatie in Utrecht voor internationale studenten die verhuizen naar de nieuwe stad. Verder, als je een jonge professional bent, dan kun je ook appartementen vinden in Utrecht.

Inclusief gas, water en licht appartementen te huur

Als je je geen zorgen wilt maken over het bellen van bedrijven om gas, water en elektriciteit aan te sluiten voor je volgende verhuizing, dan kun je bij Kamernet appartementen huren inclusief gas, water en licht in (Plaats). Huurders kunnen onze zoekfilters gebruiken om de beste appartementen in Utrecht te vinden met voorzieningen inbegrepen.

Huisdiervriendelijke appartementen voor dierenliefhebbers

Het vinden van een huisdiervriendelijk appartement in Utrecht kan een uitdaging zijn. Als je daarom met je huisdier in je nieuwe huis wilt wonen, kan Kamernet je ook helpen bij het vinden van huisdiervriendelijke appartementen te huur in Utrecht van huiseigenaren die klaar staan om jouw huisdieren met open armen te ontvangen.

Gedeelde appartementen en kamers te huur

Het vinden van een kamer in Utrecht is relatief eenvoudig omdat het een nieuwe trend is onder millennials om gedeelde appartementen te huren in Utrecht. Vooral op Kamernet kun je gemakkelijk een gedeeld appartement of huisgenoot vinden in Utrecht om een woning te delen voor zowel korte als lange termijn.

  1. Maak een account aan door je e-mailadres in te vullen
  2. Neem een Kamernet premium account om onbeperkt te reageren op advertenties
  3. Kies het plan dat bij je past 15-dagen, 30-dagen, 3 maanden
  4. Voer een betaalmethode in om het abonnement te starten en op advertenties te reageren.