is het grootste platform in Nederland dat speciaal is ingericht om vraag en aanbod van woonruimtes, zoals kamers, studio’s en appartementen, bijeen te brengen. Huurders en verhuurders kunnen direct in contact komen en huisgenoten kunnen een nieuwe huisgenoot ontmoeten. De woningen op de website zijn dus niet in het beheer van Kamernet. Gebruikers zijn rechtstreeks met elkaar in contact.

In drie stappen een nieuwe woonruimte via Kamernet

1. Zoek in het aanbod

Op Kamernet worden wekelijks honderden kamers, studio’s en appartementen geplaatst. Meld je gratis aan om deze woningen te bekijken. Wanneer je zoekt, kun je met de handige filters meteen het aanbod vinden wat past bij jouw wensen. Door je zoekopdrachten te bewaren blijf je direct op de hoogte van het nieuwste aanbod. Wij raden je aan om je profiel volledig in te vullen, dan kun je ook gevonden worden door verhuurders en huisgenoten.

2. Verstuur een bericht

De kamers, studio’s en appartementen zijn niet in het beheer van Kamernet. Om een bezichtiging aan te vragen, kun je rechtstreeks contact opnemen met verhuurders en huisgenoten door te reageren op de advertentie. Om te kunnen reageren, heb je een Premium Account nodig. Hiermee kun je onbeperkt op alle advertenties reageren.

3. Vind je nieuwe thuis

Bij positief contact kun je langs gaan bij verschillende bezichtigen en hospitaties en maak je verder kennis met de verhuurder of met je potentiële nieuwe huisgenoten.