Kamer verhuren in Arnhem?

Plaats gratis de kamer op

Vind je nieuwe huurder in Arnhem in gemiddeld 11 dagen

Wat is de locatie van de woning of kamer die je wilt verhuren?
Momenteel zoeken 263 mensen bij Kamernet een woning in Arnhem
Advertentie maken

Plaats gratis en snel je (tijdelijke) kamer, studio of studentenhuis

Ontvang reacties van studenten, starters en expats

Alle matchende zoekers direct op de hoogte gebracht

Een kamer verhuren in Arnhem

Ontmoet je potentiële huurders
Deze gebruikers zoeken momenteel een Kamer in Arnhem

In drie stappen jouw kamer verhuren in Arnhem

1. Zet gratis je advertentie online
In drie eenvoudige stappen plaats je de advertentie van de kamer of woning online en voeg je de omschrijving, foto's of zelfs een video toe.
2. Ontvang direct reacties
De reacties van woningzoekers ontvang je direct per e-mail, via de app of de handige Kamernet inbox.
3. Kies een nieuwe huurder of huisgenoot
Markeer kandidaten als favoriet of laat via het studentenhuis iedereen zijn stem uitbrengen op de nieuwe potentiële huisgenoten.
Handige artikelen en tips
Hoe bepaal je de huurprijs van de kamer?
Hoe bepaal je de huurprijs van de kamer?
Welke regels zijn er voor het verhuren van een kamer?
Welke regels zijn er voor het verhuren van een kamer?
Bekijk alle handige tips en artikelen voor verhuren
Bekijk alle handige tips en artikelen voor verhuren
Win een game console om samen met je huisgenoten te gamen
Plaats gratis jullie studentenhuis op Kamernet en maak elke maand kans op vette prijzen! Nodig je huisgenoten uit en speel automatisch mee. Deze maand maken jullie kans op een game console t.w.v. €399!
Veelgestelde vragen
 • Wat zijn de regels voor het verhuren van een kamer in Arnhem?
  Ga je een kamer verhuren in Arnhem? Een kamer verhuren in Arnhem is zó gedaan. Je kunt op verschillende manieren een bestaande of nieuwe kamer of woning opdelen en verhuren aan een of meerdere huurders. Let er wel op dat de gemeente Arnhem bepaalde regels hanteert wanneer er sprake is van kamerverhuur. Dit is anders dan wanneer er bijvoorbeeld een gezin de woning huurt. Brandveiligheid is hierbij belangrijk, maar mogelijk heb je als verhuurder een of meerdere vergunningen nodig bij de verhuur van de kamer in Arnhem. Hiervoor kun je terecht bij de gemeente Arnhem of de gemeente waar de lege kamer, studio of woonruimte is. Je kunt elk type woning gratis via Kamernet aanbieden en direct in contact komen met de geschikte (tijdelijke) huurder of huisgenoot.
  Daarnaast kun je bij Kamernet meer informatie vinden rondom de regels voor het verhuren van de kamer of woning. Ben je benieuwd of je zelf in aanmerking komt voor huurtoeslag of wil je dit uitzoeken voor de nieuwe huisgenoot of huurder? Bekijk alle informatie rondom het aanvragen van huursubsidie en de voorwaarden hiervoor. Zorg er altijd voor dat je een duidelijke huurovereenkomst hebt met de gekozen huurder(s). Zo voorkom je dat er een juridisch geschil ontstaat, of dat het onduidelijk is wat de rechten van de huurder zijn. Of natuurlijk waar jij zelf als verhuurder of hospita recht op hebt. Bekijk wat er in een huurcontract dient te staan en gebruik eventueel de voorbeelden voor het huurcontract. Let erop dat er onderscheid is tussen een tijdelijke huurovereenkomst en een huurcontract voor onbepaalde tijd. Ook voor onderverhuur zijn weer aparte regels. Neem deze goed door, zodat je met een gerust hart op reis of tussenjaar kunt en de sleutel voor jouw kamer in Arnhem zonder zorgen aan de nieuwe tijdelijke bewoner kunt geven.
 • Hoe kan ik gratis, snel en veilig een huurder of huisgenoot vinden via Kamernet?
  Plaats gratis je advertentie op Kamernet en geef daarin aan naar wat voor huurder of huisgenoot je op zoek bent. Kamernet bestaat al 18 jaar en er zijn dagelijks duizenden nieuwe huurders actief. De kans is dus groot dat je direct reacties op de geplaatste kamer, studio of woonruimte ontvangt. Blijf per e-mail of via de gratis app op de hoogte van de berichten van geinteresseerde studenten, starters en expats. Je kunt ook zelf de ideale huisgenoot of huurder benaderen en alle profielen van huurders bekijken . Plan zelf direct de bezichtiging in met de huurders die jij als favoriet gemarkeerd hebt en reageer eventueel met automatische berichten of uitnodigingen.
  Heb je een geschikte (tijdelijke) huurder of huisgenoot gevonden? Je kunt jezelf dan gratis verifieeren en een huurverzoek naar de nieuwe bewoner sturen. Daarin vraag je om een aanbetaling of de betaling van de eerste maand huur en/of borg. Zo weet je al voorafgaand aan de huurperiode dat de betaling is voldaan én ontvang je het bedrag veilig via RentOK .
 • Hoe zit het met de privacy van verhuurders en huurders bij Kamernet?
  Bij Kamernet vinden we het erg belangrijk dat jouw privacy altijd gewaarborgd blijft. We delen uiteraard nooit het huisnummer van de woning of kamer. Jouw telefoonnummer of e-mailadres is nooit zichtbaar voor andere gebruikers op Kamernet en we delen geen contactgegevens met de mensen die reageren op jouw advertentie. Je kunt deze informatie uiteraard wel zelf delen, maar dient hier dan bewust voor te kiezen. Bij het plannen van een bezichtiging dien je dus ook altijd zelf het volledige adres door te geven. We vinden het belangrijk dat het eerste contact tussen de verhuurder en huurder altijd via Kamernet verloopt. Dit is ook de reden dat je geen contactinformatie kunt vermelden in jouw advertentie.
  Omdat er zoveel verhuurders en huurders actief zijn op Kamernet en we veiligheid erg belangrijk vinden, worden alle geplaatste kamers, studio's en appartementen handmatig gecontroleerd alvorens deze online komen te staan. Daarnaast is het mogelijk voor jou als verhuurder of huisgenoot om jezelf te verifieëren en op deze manier een betrouwbaar profiel op Kamernet te krijgen.
 • Hoe kan ik samen met mijn huisgenoten een nieuwe huurder vinden via het studentenhuis op Kamernet?
  Huisgenoot gezocht? Met het studentenhuis op Kamernet kun je samen met je huisgenoten op zoek gaan naar een nieuwe bewoner voor jullie studentenhuis. Bekijk en beantwoord de berichten via de gezamenlijke inbox en rank your roommate door te stemmen op de favoriet!
  Bespreek de stemmen in de huischat en bepaal samen wie jullie uitnodigen voor de hospiteeravond. Voeg gratis de beschikbare kamer toe en bewaar deze voor als iemand het studentenhuis tijdelijk of definitief verlaat. De kamer staat dan zó weer online. Plaats gratis het studentenhuis op Kamernet , nodig je huisgenoten uit, voeg de beschikbare kamer(s) toe en start de gezamenlijke zoektocht! Studentenhuizen bij Kamernet maken elke maand kans op vette prijzen t.w.v. €399!
Plaats de beschikbare kamer in Arnhem gratis en eenvoudig op Kamernet