Word je eigen baas en verdien gemiddeld €15/u

Je studententijd is een fantastische, maar vaak ook hele dure periode... Feestjes, etentjes en niet te vergeten je huur en boodschappen. Dat moet natuurlijk allemaal betaald worden en een baan vinden die goed is te combineren met je studie blijkt vaak een hele opgave. Daar is nu een oplossing voor, wij hebben namelijk de meest chille bijbaan gevonden: Als freelancer werken in de horeca via Temper. Ook gelijk een mooie manier om de hotspots in een (nieuwe) stad te leren kennen.

Vier de vrijheid: bepaal zelf waar, wanneer en tegen welk tarief je werkt

Temper is een online platform waar je snel en makkelijk leuke shifts vindt in de horeca en hospitality branche. Denk aan shifts in de bediening, in de garderobe, als host(ess), als barista of als sitecrew. Bij Temper vind je meer dan 1500 opdrachtgevers en daarom zijn er altijd shifts die passen bij jou!

Geen vaste dagen, geen vaste werktijden en je hoeft aan niemand vrij te vragen als je eens wat minder tijd hebt. Je krijgt dus volledige vrijheid, leert nieuwe vaardigheden en ontmoet telkens weer nieuwe mensen. Bovendien verdien je gemiddeld 15 euro per uur.

Regel het direct heel eenvoudig bij Temper

  • Maak binnen 5 minuten een account aan
  • Reageer op diensten die je leuk vindt
  • Ga als freelancer aan de slag bij een opdrachtgever
  • Krijg binnen 72 uur je gewerkte uren uitbetaald
  • Schrijf je in op nieuwe diensten en geniet van je vrijheid.. en cash natuurlijk ;)

Word eigen baas

Geschrokken van de woorden eigen baas? Geen zorgen, freelancer worden is heel eenvoudig en helemaal gratis. Temper helpt bovendien bij al je vragen en verantwoordelijkheden.

Dus, ben jij helemaal klaar met vaste roosters? Ben jij klaar om als eigen baas aan de slag te gaan en lekker bij te verdienen? Schrijf je dan nu in en ga direct aan de slag!

Ervaringen

“Als student is je denkwijze meestal: "ik heb weinig tijd om te werken in verband met school, maar ik wil veel geld om veel leuke dingen te kunnen doen of kopen". Met Temper kan je deze denkwijze waarmaken! Je kiest zelf uit wanneer je werkt, hoe laat en hoe lang je werkt. Natuurlijk zitten er wat lastige dingen aan vast. Je moet namelijk je eigen belasting regelen als ZZP'er, maar daar word je ten eerste super wijs van en dus écht zelfstandig! Als er iemand is die weinig verstand heeft van berekeningen en financiën, dan ben ik het wel, maar binnen een korte tijd heb ik door Temper super veel kunnen leren! Daarnaast kan je voor AL je vragen ze altijd bereiken en helpen ze je met liefde! Ik vind het helemaal top, Temper is nog lang niet van mij af ;).” - Panday (21) - trustpilot.com/review/temper.works