Kamer verhuren in Nijmegen?

Plaats gratis de kamer op

Vind je nieuwe huurder in Nijmegen in gemiddeld 10 dagen

Wat is de locatie van de woning of kamer die je wilt verhuren?
Momenteel zoeken 549 mensen bij Kamernet een woning in Nijmegen
Advertentie maken

Plaats gratis en snel je (tijdelijke) kamer, studio of studentenhuis

Ontvang reacties van studenten, starters en expats

Alle matchende zoekers direct op de hoogte gebracht

Een kamer verhuren in Nijmegen

Ontmoet je potentiële huurders
Deze gebruikers zoeken momenteel een Kamer in Nijmegen

In drie stappen jouw kamer verhuren in Nijmegen

1. Zet gratis je advertentie online
In drie eenvoudige stappen plaats je de advertentie van de kamer of woning online en voeg je de omschrijving, foto's of zelfs een video toe.
2. Ontvang direct reacties
De reacties van woningzoekers ontvang je direct per e-mail, via de app of de handige Kamernet inbox.
3. Kies een nieuwe huurder of huisgenoot
Markeer kandidaten als favoriet of laat via het studentenhuis iedereen zijn stem uitbrengen op de nieuwe potentiële huisgenoten.
Handige artikelen en tips
Hoe bepaal je de huurprijs van de kamer?
Hoe bepaal je de huurprijs van de kamer?
Welke regels zijn er voor het verhuren van een kamer?
Welke regels zijn er voor het verhuren van een kamer?
Bekijk alle handige tips en artikelen voor verhuren
Bekijk alle handige tips en artikelen voor verhuren
Win een game console om samen met je huisgenoten te gamen
Plaats gratis jullie studentenhuis op Kamernet en maak elke maand kans op vette prijzen! Nodig je huisgenoten uit en speel automatisch mee. Deze maand maken jullie kans op een game console t.w.v. €399!
Veelgestelde vragen
 • Wat zijn de regels voor het verhuren van een kamer in Nijmegen?
  Ga je een kamer verhuren in Nijmegen? Een kamer verhuren in Nijmegen is zó gedaan. Zoek je een nieuwe huurder of huisgenoot voor de beschikbare kamer in Nijmegen? Plaats de advertentie gratis op Kamernet en ontvang direct reacties van geverifieërde huurders. In Nijmegen zijn veel huurders op zoek naar een kamer, studio of appartement. Je kunt een lege kamer verhuren aan een student of bijvoorbeeld een gehele woonruimte opdelen in meerdere kamers en verhuren aan meerdere studenten, starters of expats. Let er wel op dat er per woningtype en per regio andere regels zijn voor het verhuren. De gemeente Nijmegen kan jou verder helpen met de nodige vergunningen voor het verhuren van je kamer in Nijmegen.
  Kamernet helpt jou graag verder met algemene regels en tips voor de verhuur en zet een aantal handige zaken voor jou op een rij. Zo kun je via onze handige tips onder andere een voorbeeld vinden voor een huurcontract voor onbepaalde tijd of voor een tijdelijke huurovereenkomst. Zorg er altijd voor dat je een duidelijke huurovereenkomst hebt met de gekozen huurder of huisgenoot om te voorkomen dat iemand de huurcommissie dient in te schakelen en om voor beide partijen duidelijk te maken wat de rechten zijn van de huurder of wat jouw eigen rechten zijn als verhuurder of hospita. Zoek ook uit of je extra kosten in rekening mag brengen en bekijk de regels voor tijdelijke verhuur indien dat in jouw situatie van toepassing is. Mogelijk wil de gekozen huurder weten of huurtoeslag mogelijk is bij de beschikbare kamer in Nijmegen. De voorwaarden voor huursubsidie kun je, samen met vele andere tips en artikelen terug vinden bij alle tips voor verhuurders van Kamernet.
 • Hoe kan ik gratis, snel en veilig een huurder of huisgenoot vinden via Kamernet?
  Plaats gratis je advertentie op Kamernet en geef daarin aan naar wat voor huurder of huisgenoot je op zoek bent. Kamernet bestaat al 18 jaar en er zijn dagelijks duizenden nieuwe huurders actief. De kans is dus groot dat je direct reacties op de geplaatste kamer, studio of woonruimte ontvangt. Blijf per e-mail of via de gratis app op de hoogte van de berichten van geinteresseerde studenten, starters en expats. Je kunt ook zelf de ideale huisgenoot of huurder benaderen en alle profielen van huurders bekijken . Plan zelf direct de bezichtiging in met de huurders die jij als favoriet gemarkeerd hebt en reageer eventueel met automatische berichten of uitnodigingen.
  Heb je een geschikte (tijdelijke) huurder of huisgenoot gevonden? Je kunt jezelf dan gratis verifieeren en een huurverzoek naar de nieuwe bewoner sturen. Daarin vraag je om een aanbetaling of de betaling van de eerste maand huur en/of borg. Zo weet je al voorafgaand aan de huurperiode dat de betaling is voldaan én ontvang je het bedrag veilig via RentOK .
 • Hoe zit het met de privacy van verhuurders en huurders bij Kamernet?
  Bij Kamernet vinden we het erg belangrijk dat jouw privacy altijd gewaarborgd blijft. We delen uiteraard nooit het huisnummer van de woning of kamer. Jouw telefoonnummer of e-mailadres is nooit zichtbaar voor andere gebruikers op Kamernet en we delen geen contactgegevens met de mensen die reageren op jouw advertentie. Je kunt deze informatie uiteraard wel zelf delen, maar dient hier dan bewust voor te kiezen. Bij het plannen van een bezichtiging dien je dus ook altijd zelf het volledige adres door te geven. We vinden het belangrijk dat het eerste contact tussen de verhuurder en huurder altijd via Kamernet verloopt. Dit is ook de reden dat je geen contactinformatie kunt vermelden in jouw advertentie.
  Omdat er zoveel verhuurders en huurders actief zijn op Kamernet en we veiligheid erg belangrijk vinden, worden alle geplaatste kamers, studio's en appartementen handmatig gecontroleerd alvorens deze online komen te staan. Daarnaast is het mogelijk voor jou als verhuurder of huisgenoot om jezelf te verifieëren en op deze manier een betrouwbaar profiel op Kamernet te krijgen.
 • Hoe kan ik samen met mijn huisgenoten een nieuwe huurder vinden via het studentenhuis op Kamernet?
  Huisgenoot gezocht? Met het studentenhuis op Kamernet kun je samen met je huisgenoten op zoek gaan naar een nieuwe bewoner voor jullie studentenhuis. Bekijk en beantwoord de berichten via de gezamenlijke inbox en rank your roommate door te stemmen op de favoriet!
  Bespreek de stemmen in de huischat en bepaal samen wie jullie uitnodigen voor de hospiteeravond. Voeg gratis de beschikbare kamer toe en bewaar deze voor als iemand het studentenhuis tijdelijk of definitief verlaat. De kamer staat dan zó weer online. Plaats gratis het studentenhuis op Kamernet , nodig je huisgenoten uit, voeg de beschikbare kamer(s) toe en start de gezamenlijke zoektocht! Studentenhuizen bij Kamernet maken elke maand kans op vette prijzen t.w.v. €399!
Plaats de beschikbare kamer in Nijmegen gratis en eenvoudig op Kamernet