Zo houd je je privégegevens ook echt privé!

Goede communicatie is essentieel bij de zoektocht naar een woning. Dit begint bij het communiceren via de berichtenfunctie van Kamernet. Maar hoe zit het nou als je ook daadwerkelijk wilt bellen met verhuurders, is het dan de bedoeling dat je elke keer je privé nummer weggeeft aan vreemden? Lees hier alles over een veiligere manier van telefonisch communiceren!

Bescherm je privé gegevens

Je hoeft niet per se een tweede telefoon of een tweede simkaart aan te schaffen om een extra telefoonnummer te verkrijgen. Met de Dubline app kun je een vast nummer koppelen aan jouw smartphone. Hierdoor hoef je je 06-nummer niet meer met vreemden te delen. Natuurlijk kun je er ook bij uitgaande oproepen of bij het versturen van Whatsapp berichten voor kiezen om gebruik te maken van het tweede nummer, zo blijft je privé-nummer ook echt privé!

Eenvoudig en overzichtelijk

Ook kun je gemakkelijk onderscheid maken tussen persoonlijke oproepen van vrienden of familie en zakelijke telefoontjes van toekomstige huurders of werkgevers. De app filtert alle inkomende oproepen zodat je kunt zien of je gebeld wordt op je 06-nummer of op het vaste telefoonnummer, zo weet je ook gelijk of het gaat om een privé-gesprek of een zakelijk gesprek en kun je oproepen op de juiste manier beantwoorden.

Je bent altijd en overal bereikbaar

Ga je binnenkort op reis? Ook in het buitenland ben je gewoon bereikbaar op je tweede nummer. De inkomende oproepen zijn zowel in Nederland alsook in het buitenland helemaal gratis. Zo hoef je ook niet bang te zijn dat je belangrijke oproepen misloopt.

Wil jij ook veiliger communiceren ? Lees meer over Dubline!