Gebruik Facebook connecties op Kamernet

T ijdens je bezoek op Kamernet heb je ze vast al een paar keer langs zien komen: het witte poppetje met blauwe achtergrond, de groene poppetjes en het groene theekopje. Kamernet heeft een nieuwe functie toegevoegd die jou helpt bij de zoektocht naar een woning.


Geeft aan of jullie Facebook vrienden zijn


Geeft gemeenschappelijke vrienden weer


Geeft gemeenschappelijke interesses weer

Als je bij Kamernet inlogt met je Facebook account kun je voortaan zien of jij en de huurder/verhuurder gemeenschappelijke vrienden of interesses hebben. Jullie kunnen zelfs zien of jullie Facebook vrienden zijn. Facebook connecties maakt zo jouw zoektocht naar een nieuwe woning een stuk leuker. Om gebruik te maken van deze functie is het aanschaffen van een Premium Account vereist. Naast het gebruiken van de Facebook connecties kun je met een Premium Account ook onbeperkt reageren op alle advertenties op Kamernet. Zo vind je dus ook sneller een nieuwe woning in jouw studentenstad.

Jouw studententijd gaat niet alleen om studeren, maar ook om leuke dingen doen. Het is natuurlijk het leukste om dit met je huisgenoten te doen. Een goede klik met je huisgenoten zorgt ervoor dat jij sneller een thuis gevoel hebt bij jouw nieuwe studentenhuis. Deze klik ontstaat sneller als jullie gemeenschappelijke vrienden en interesses hebben. Dankzij Facebook connecties weet jij van tevoren al of je een leuk stapmaatje, sportmaatje of dezelfde hobbies hebt als je huisgenoten voordat je er gaat wonen.

Als je aan het zoeken bent naar een kamer in een studentenhuis dan kun je ook gebruik maken van de filter Facebook connections. Je kunt filteren op gemeenschappelijke vrienden en interesses. Je kunt ook instellen om alleen de advertenties te zien van verhuurders waarmee je een Facebook connectie hebt. Je kunt niet alleen zien of je gemeenschappelijke vrienden en interesses hebt, maar ook hoeveel dit er zijn.

FB tekens

Begin nu met zoeken naar jouw nieuwe kamer met de nieuwe Facebook functie. Bekijk nu al het aanbod op Kamernet!