is het grootste platform in Nederland dat speciaal is ingericht om vraag en aanbod van woonruimtes, zoals kamers, studio’s en appartementen, bijeen te brengen. Huurders en verhuurders kunnen direct in contact komen en studenten kunnen een nieuwe huisgenoot ontmoeten. De woningen op de website zijn dus niet in het beheer van Kamernet. Gebruikers zijn rechtstreeks met elkaar in contact.

In drie stappen je woonruimte verhuren via Kamernet

1. Plaats je advertentie gratis op Kamernet

Op Kamernet kun je niet alleen kamers plaatsen, maar ook studio’s, appartementen en volledige huizen. In een paar simpele stappen kun je een advertentie aanmaken. Vul de gegevens en de huurprijs van de woonruimte in en voeg foto’s toe om meer reacties te ontvangen. Nadat je de advertentie hebt geplaatst, wordt deze goedgekeurd door ons team. Je kunt de advertentie altijd nog wijzigen in je dashboard. Wil jij meer opvallen? Dat kan makkelijk met een Top Advertentie.

2. Heb direct contact met geïnteresseerden

Als je advertentie is goedgekeurd, is deze zichtbaar op Kamernet. Wij versturen een e-mail of app notificatie naar iedereen die voldoet aan jouw eisen. De reacties van potentiële huurders ontvang je via de app, email en in je Kamernet-inbox. Je kunt hier kosteloos op reageren, ook met onze standaardberichten. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf contact op te nemen met geschikte huurders, via Huurder zoeken

3. Vind je nieuwe huurder of huisgenoot

Maak een selectie uit de ontvangen reacties op je advertentie en nodig eventueel de potentiële nieuwe huurders uit op een bezichtiging of hospiteer avond. Zo kun je de kandidaten ontmoeten en een nieuwe huurder of huisgenoot kiezen.