Jouw veiligheid is onze prioriteit

Veiligheid en vertrouwen zijn erg belangrijk bij het verhuren van je woonruimte. Daarom werken wij er continu aan om ons platform zo veilig mogelijk te maken voor jou.

Lees hieronder meer over hoe wij Kamernet veilig houden.

Een veilige verhuurmarkt

Één van de manieren waarop we Kamernet veilig houden, is door alle advertenties en profielen te controleren. We screenen handmatig en middels automatische tools. Zo zorgen we voor de beste veiligheid.

Gecontroleerde advertenties

Alle nieuwe of gewijzigde advertenties worden gecheckt door ons screening team. Nadat je advertentie is gescreend, is deze zichtbaar op Kamernet en ontvang je reacties van geïnteresseerde huurders.

Gecontroleerde huurders

Ons screening team beoordeelt door middel van verschillende tools, alle profielen op Kamernet. Dit doen we zodat je enkel contact hebt met serieuze woningzoekenden.

Gecontroleerde advertenties

Alle nieuwe of gewijzigde advertenties worden gecheckt door ons screening team. Nadat je advertentie is gescreend, is deze zichtbaar op Kamernet en ontvang je reacties van geïnteresseerde huurders.

Veelgestelde vragen

Als je je verhuurdersaccount hebt geverifieerd middels een €0,01 betaling, ben je een geverifieerde verhuurder. Huurders zien dit op je profiel en je bent daardoor zichtbaar als betrouwbare verhuurder

Een nieuwe huurder vinden begint met het aanmaken van een gratis advertentie voor de woning of kamer die je verhuurt. Zorg ervoor dat er foto's zijn toegevoegd en een duidelijke beschrijving van de woning zodat je de juiste huurder kunt vinden. Na het maken van de advertentie, krijg je berichten van geïnteresseerde huurders. Het ontvangen en reageren op de berichten van de huurders is gratis. Je kunt er ook voor kiezen om zelf huurders te zoeken en benaderen via 'huurder zoeken'. Om dat te kunnen doen, heb je een Premium Acount nodig.

Als je je account verifieerd via een € 0,01 iDEAL betaling, draag je bij aan een veilige verhuurmarkt en krijg je de volgende voordelen:
  • Al je toekomstige advertenties komen direct online
  • Je krijgt een verificatiebadge waardoor je beter opvalt voor huurders
  • Je wordt beter gevonden door gekwalificeerde huurders

For other questions, get in touch with our Support Team!

Contact Support