VOORDELEN VAN KAMERNET

 • Zoek in het grootste aanbod
  van kamers, studio’s en appartementen door heel Nederland
 • Rechtstreeks contact
  met verhuurders of huisgenoten
 • Blijf altijd op de hoogte,
  ook via mobiel en app
 • Al meer dan 18 jaar ervaring
  vind veilig en snel een woning bij Kamernet

OVER STUDENTENWONINGEN IN UTRECHT

Om kennis te maken met studentenleven in Utrecht is er de Utrechtse Introductie Tijd (UIT). In vier dagen ontdekken alle aankomende studenten de stad in groepen van 15 eerstejaars. Onder begeleiding van twee mentoren kun je deelnemen aan verschillende activiteiten en bezoek je de vele gezellige feestjes en evenementen. De groepen zijn niet studiegebonden, dus je leert mensen kennen van allerlei verschillende opleidingen en verschillende achtergronden.

Sommige verenigingen hebben zelfs hun eigen studentenhuizen. In zo’n studentenhuis woon je samen met mensen die allemaal lid zijn van dezelfde vereniging. Er zijn ook verenigingen met een andere inslag, zoals studieverenigingen, levensbeschouwelijke verenigingen, politieke verenigingen of studentensportclubs. Tijdens de Utrechtse Introductie Week kun je kennismaken met deze verenigingen. Alle verenigingen openen dan hun deuren en organiseren leuke feesten en activiteiten. Benieuw naar het aanbod. Bekijk hier het actuele aanbod van kamers in Utrecht.

Om Kamernet.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. We vragen toestemming om de cookies te plaatsen zodat wij jou optimaal kunnen helpen bij de zoektocht naar een nieuwe woning, huurder of huisgenoot.
Akkoord