Tenant Search
I am searching for a tenant in:
City or postal code is not recognized
min.
min.
Picture filter

Jet van den Berg
Jet van den Berg 18
Female · Working student
Hoi ik ben Jet, 19 jaar oud en kom uit Oldenzaal. Ik ga dit jaar beginnen met mijn opleiding Toegepaste Psychologie in Deventer. Daarom zoek ik een studentenhuis of een huis met huisgenootjes in Apeldoorn of ergens daar omheen. Ik ben een super sociaal persoon en kan snel vrienden maken. Ik voel mij snel op mijn gemak, wat ik zie als een voordeel. Ik hou van een feestje en lekker gek doen, maar ook vind ik het afmaken van mijn studie belangrijk en hou ook wel van een avondje Netflixen. Een hobby van mij is hockeyen, dit doe ik met veel plezier. Ook sport ik af en toe in de sportschool maar hou ook van lekker uiteten en borrelen. Aangezien in uit Oldenzaal kom en niet zo veel mensen ken in Apeldoorn en Deventer wil ik graag naar een studentenhuis of een huis delen met huisgenoten waar ik een goede band mee kan creëren. Het lijkt mij super leuk om in Apeldoorn of ergens daarvan in de buurt te gaan wonen en ik kijk er erg naar uit! Dikke kus, Jet
Searching in: Apeldoorn + 5 Km Indefinite period | 1,2,4 | Min. 22 m2 | Max. € 400,- p/mnd
Suzanne
Suzanne 19
Female · Student
Ik ben een toekomstige HBO student die vanaf ongeveer 01-07-2021 een kamer zoekt in Amsterdam of omgeving. Ik rook niet, heb geen huisdieren en ben erg netjes en georganiseerd. Ik spreek vloeiend Nederlands (moedertaal) en Engels.
Searching in: Amsterdam Indefinite period | Min. 10 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Alice
Alice 20
Female · Student
Hi! My name is Alice and I am a 20 year old Italian student looking for a home for the 2021/22 academic year, as I'll be starting the MA in Art History at Groningen University. I love painting, watching movies, eating good food and meeting new people! I'm social and outgoing but also enjoy my privacy, and I hope to find a cozy and clean place to spend my student days!
Searching in: Groningen + 5 Km | Room | Min. 6 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Maria
Maria 18
Female · Student
Heeyy, Mijn naam is Maria van Oosterom en ik ben 18 jaar. Ik ben geboren en getogen in Groningen, maar zou na mijn afronding van school graag in (of dichtbij) Utrecht willen wonen. Mijn plan is namelijk om Franse Taal en Cultuur in Utrecht te studeren en waarschijnlijk ook lid te worden van die studievereniging en misschien ook een studentenvereniging. Om steeds helemaal van Groningen naar Utrecht te reizen lijkt me niet zo handig en een nieuwe stad ontdekken lijkt mij leuk. :) Als ik per direct (of over een korte tijd) in een kamer/appartement/studio voor onbepaalde tijd zou kunnen wonen, zou dat topp zijn! Ik ben een vrij rustig meisje en hou er van als dingen schoon en netjes zijn. Ook ik zou mijn plichten, zoals schoonmaken, zo goed mogelijk na (proberen te) komen. Contact hebben met (mogelijke) huisgenoten lijkt mij leuk, maar wel op zekere hoogte en het is (zeker) geen must. Ik hoor/zie graag wat van u! :) Vriendelijke groet, Maria van Oosterom
Searching in: Utrecht + 10 Km Indefinite period | Min. 6 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Miruna
Miruna 20
Female · Student
Searching in: Nijmegen | Room | Min. 12 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Vincent
Vincent 35
Male · Working student
NEDERLANDSE VERSIE Mijn naam is Vincent, ik ben 35 en van beroep geograaf. Ik heb de afgelopen drie jaar in Finland gewoond maar ben nu weer teruggekeerd naar Nederland. Ik ben op zoek naar een studio/apartement in Groningen, waar ik voor mijn emigratie ook lang gewoond, gewerkt en gestudeerd heb. Ik zou mezelf als vriendelijk, rustig en humoristisch willen omschrijven. Ik ben op zoek naar een kamer met enige privacy, 0-3 huisgenoten en tot ongeveer 500 euro p.m. ENGLISH VERSION My name is Vincent, I'm 34 years old and my profession is that of geographer / urban planner. I have been living in Finland for the past 3 years, but have now returned to The Netherlands. I am looking for a room / apartment in Groningen, as I lived, worked and studied there prior to my move to Finland as well. I would describe myself as being friendly, quiet and having a good sense of humor. I'm looking for a room with some level of privacy, 0-3 roommates and a maximum rent of up to 500 euros a month.
Searching in: Groningen + 5 Km | Min. 6 m2 | Max. € 900,- p/mnd
Lucia
Lucia 19
Female · Working student
Hi, Iam looking for a (obviously) place to live in during my study times.I’d prefer apartment/room already furnished and with wifi available. Iam responsibly and respectful (also funny) person, coming to NL this August :) if you have room/ap. to offer/share Id love to hear from u!
Searching in: Breda | 1,2 | Min. 10 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Amanjot
Amanjot 24
Female · Student
Searching in: Delft + 5 Km | Studio | Min. 10 m2 | Max. € 800,- p/mnd
Noud
Noud 19
Male · Student
Beste aankomende student, Ga jij aankomend jaar in Wageningen studeren en lijkt het je leuk om op een actief mannenhuis te wonen, dan ben je bij ons aan het goede adres! We wonen nu met 10 gasten. Onze grote tuin is de ideale plek voor het organiseren van een BBQ of om lekker een balletje te trappen. Verder gaan we ieder jaar op huisweekend, klikken we de ski's vast in de winter en gaan we af en toe naar een festival. Daarnaast vinden we het nice om met elkaar te sporten of een balletje te trappen en hebben we een gezamenlijke lunch iedere donderdag. Tot slot, zijn wij allemaal te vinden op dezelfde studentenvereniging. Wij zoeken 2 nieuwe huisgenoten en voordat de AID begint organiseren wij meerdere BBQ's om elkaar alvast wat beter te leren kennen. Spreekt dit je aan en wil je graag wat meer weten, stuur mij dan een berichtje via Kamernet of naar Noud.vandillen(@)wur.nl met wat informatie over jezelf en wie weet zien we jou bij de AID of bij een hospiteerborrel. Tot dan!
Searching in: Wageningen + 5 Km | Apartment | Min. 6 m2 | Max. € 6000,- p/mnd
Dongmin
Dongmin 20
Male · Student
I am Dongmin, South Korean male international student. I graduated French international high school and about to be the freshman of bachelor of computer science in TU Delft this year. I live in France so I do a visit to the apartment. My father would be my guarantor. He works for Renault, full-time, and his average monthly wage for the last three months is 6920 euro. I am very thorough going and clean. I am also a bit into minimalism lifestyle so I wouldn't make a mass with the room. I would be very pleased if I could get a room. I don't mind even if there are many roommates. I would rather welcome them.
Searching in: Delft + 10 Km | Min. 6 m2 | Max. € 6000,- p/mnd
Kelly
Kelly 18
Female · Student
Searching in: Leiden | Min. 6 m2 | Max. € 600,- p/mnd
Ashley
Ashley 18
Female · Student
Hoiii ik ben Ashley. In september 19 en ga ik Rechtsgeleerdheid studeren aan de Universiteit Leiden. Momenteel woon ik in Hoogeveen, Drenthe (het zwarte gat haha) en ben daarom op zoek naar een leuke kamer voor maximaal €500 p/m incl. Even wat over mij :) Ik vind het leuk om samen te chillen, sporten, tv-kijken, borrelen maar ik vind het ook fijn om af en toe wat tijd voor mezelf te hebben. Ik hou van veel gezelligheid maar ben ook georganiseerd en netjes.
Searching in: Leiden + 5 Km | Min. 12 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Eva
Eva 19
Female · Student
Hoi! Ik ben Eva en ik ben 19 jaar oud. Aankomend schooljaar ga ik Bio-informatica studeren aan de Hogeschool Leiden. Momenteel woon ik nog thuis in Heerhugowaard en heb ik net de studie MBO Software Developer afgerond. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, speel ik piano en doe ik af en toe nog even een balletdans tussendoor. Ik ben van plan om van mijn studententijd in Leiden de leukste tijd van mijn leven te maken, dus daarom ben ik op zoek naar een gezellig studentenhuis!
Searching in: Leiden + 5 Km | Room | Min. 6 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Alisa
Alisa 18
Female · Student
I am going to be a university student starting September 2021. I am an international student, I am coming to Groningen in the middle of August. I am quiet, my main focus is studying. I am looking for a room/apartment, preferably with private bathroom and kitchen.
Searching in: Groningen + 5 Km | Min. 6 m2 | Max. € 600,- p/mnd
Iris
Iris 17
Female · Student
Hoi! Ik ben Iris en ik ben vanaf augustus 2021 op zoek naar een kamer in een leuk en gezellig studentenhuis. Het is mijn bedoeling om Biology te gaan studeren in Groningen maar dan heb ik natuurlijk een kamer nodig. Ik durf te zeggen dat ik gezellig ben, van humor houd en het leuk vind om te koken en te eten!
Searching in: Groningen + 2 Km | Room | Min. 6 m2 | Max. € 400,- p/mnd
Brent
Brent 17
Male · Student
Hoi, ik ben Brent, 17 jaar en ik woon momenteel in Heerhugowaard. Ik zit in mijn examenjaar havo en wil hierna graag European Studies studeren bij NHL Stenden. Ik ben rustig, netjes en ruim op achter mijzelf. Ik heb een positieve instelling en doe graag mijn best om te helpen. Natuurlijk zoek ik, net zoals iedereen op deze site, een gezellig huis maar waar het ook niet erg is als ik soms even alleen op mijn kamer wil zijn. Omdat ik nog weinig ervaring heb om op mijzelf te wonen kan het soms zijn dat ik niet weet hoe ik dingen moet doen maar ik leer graag. Als huisgenoot zorg ik voor weinig tot geen problemen. Ik ben geen feestganger, ik rook niet en ik ben 's avonds altijd oplettend of ik niet te luid ben voor huisgenoten. Koken is niet mijn sterkste punt en er is mogelijk behoefte aan een brandblusser in de keuken als ik er ben (grapje natuurlijk), maar ik wil en ga het koken zeker verbeteren om ook voor mijn huisgenoten wat te kunnen koken. Ik zoek in mijn huisgenoten rustige mensen die opgeruimd zijn, ze hoeven niet heel sociaal te zijn maar soms is het natuurlijk wel leuk om bij te praten of gezellige avonden te hebben. In mijn vrije tijd game ik graag en daarnaast longboard ik. Longboarden doe je met een soort skateboard maar met een langer board (logisch) en het is niet gericht op trucjes maar op afstand. In hoeverre dat lukt in Leeuwarden weet ik niet maar daar kom ik vast snel achter. Daarnaast doe ik aan mountainbiken echter is het nog de vraag of ik mijn mountainbike mee kan en zal nemen naar Leeuwarden. Ik ben in mijn hele leven nog maar 1 keer in Leeuwarden geweest en nog 0 keer in NHL Stenden vanwege corona. De verhuizing is dus nogal een sprong in het diepe voor mij. Daarom zoek ik huisgenoten die er open voor staan om mij de stad te laten zien en waar de beste plekjes zijn. Als ik eenmaal een plekje heb gevonden wil ik graag een bijbaantje zoeken en in het weekend zal ik waarschijnlijk gaan werken en / of richting Heerhugowaard gaan dus vooral in het weekend zal je weinig last van mij hebben.
Searching in: Leeuwarden | Min. 6 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Tim
Tim 22
Male · Student
Searching in: Maastricht | Min. 6 m2 | Max. € 6000,- p/mnd
Viktória
Viktória 20
Female · Student
20 year-old female studying Economics at UvA. In search for a one-year contract starting from around the 10th of August. Not loud, clean, not outgoing, prefers staying at home. Can cook, stays up late, but makes not much noise.
Searching in: Amsterdam + 5 Km | Min. 8 m2 | Max. € 600,- p/mnd