Huurder Zoeken
Ik zoek een huurder in:
Stad of postcode is niet herkend
min.
min.
Picture filter

Matthijs
Matthijs 18
Man · Student
Op zoek in: Enschede + 10 Km | Kamer | Min. 8 m2 | Max. € 300,- p/mnd
Eva
Eva 25
Vrouw · Werkende student
Hoi! Na lang wikken en wegen is de knoop doorgehakt: ik vind onze hoofdstad te prachtig om in het vertrouwde Groningen te blijven. Gelukkig kan ik vanaf september mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur voortzetten aan de UvA, maar een kamer om ook daadwerkelijk in Amsterdam te kunnen wonen, zou het helemaal perfect maken. Mijn naam is Eva en ik ben een werkende student van 25. Naast mijn studie heb ik altijd veel tijd aan vrijwilligerswerk en nevenactiviteiten besteed - zoals bestuurslid van een buurthuis, het (voor)lezen aan kinderen met een taalachterstand en studentlid van het OC - en ik hoop dit ook in Amsterdam voort te kunnen zetten. Ik heb een vast, 12-uren-contract bij een fijne werkgever, wat veel financiële zekerheid biedt, maar leen ook bij en heb ouders waar ik eventueel op terug zou kunnen vallen indien nodig. Ik ben een nette en heel sociale huisgenoot, maar vanwege de focus op mijn studie is het niet altijd feest. Voor mij althans, met oordopjes in slaap ik overal doorheen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan culturele activiteiten zoals het bezoeken van lezingen, musea of het filmhuis. Ik hou van biertjes, uitgebreid koken, wandelen in de natuur en spontaan de hort op gaan. Ook wil ik even noemen dat je met mij ook een abonnement op de Groene in huis haalt, wat natuurlijk een pre is. Ik heb een fijn sociaal leven - ook in Amsterdam - maar kijk erg uit naar het ontmoeten van nieuwe mensen en het voeren van mooie gesprekken. Het is waarschijnlijk een naïeve poging om voor september een huisje te vinden, maar hoop doet leven. Aangezien ik hier in Groningen een eigen studio heb, zijn er veel huishoudelijke spullen die ik mee zou kunnen nemen zoals pannen, een blender en een broodrooster. Ik vind het natuurlijk geen probleem om dat te delen, maar kan het ook verkopen of opslaan als jullie alles al hebben. Vraag alsjeblieft om meer informatie/ kijk op mijn LinkedIn (ik doe niet aan de socials) bij interesse en ik zie je graag op een bezichtiging!
Op zoek in: Amsterdam Onbepaalde tijd | Min. 14 m2 | Max. € 900,- p/mnd
Saeid
Saeid 25
Man · Student
Op zoek in: Amsterdam + 5 Km | 1,2,4 | Min. 12 m2 | Max. € 6000,- p/mnd
Rick
Rick 19
Man
Hoi allemaal! Ik ben een negentienjarige jongen uit Leeuwarden die komend jaar LST gaat aan de RUG. Ik houd van een feestje en gezelligheid, maar studeren heeft wel mijn prioriteit.
Op zoek in: Groningen + 5 Km | Min. 16 m2 | Max. € 600,- p/mnd
Emma
Emma 19
Vrouw · Werkende student
Hoi! Ik ben Emma, 18 jaar. Ik hou van gezellig een terrasje pakken, koken en genieten van het zonnetje. Ik ben bijna klaar met het eerste jaar van de bachelor biologie in Leiden. Ik werk bij de hema en geef huiswerkbegeleiding en bijles aan middelbare scholieren. Ik hou heel erg van mensen en gezelligheid, maar ook van me terugtrekken met een kop koffie.
Op zoek in: Leiden + 5 Km | Kamer | Min. 6 m2 | Max. € 6000,- p/mnd
Анастасия
Анастасия 21
Vrouw · Student
I am 21 years old student of the Hague University of Applied Sciences from Latvia. I am neat, I love cleanliness, I do graphic design, so I am looking for a quiet place to work and study.
Op zoek in: Den Haag + 5 Km | Min. 6 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Матвей
Матвей 22
Man · Student
My name Is Matvei, I am an international student from Moscow, Russia, 22 years old. I have graduated from Moscow State University's faculty of Physics and have been admitted to the TU Delft's "Engeneering and Policy Analysis" master programme which is taught in The Hague (campus of Leiden University). My studies start in September, so now I am looking for possible housing options. I am calm, friendly, don't have pets and bad habits, speak English and a little bit German. Would like to find a room with sharing facilities in The Hague. An opportunity for registration at the address is obligatory!
Op zoek in: Den Haag + 10 Km | Min. 8 m2 | Max. € 700,- p/mnd
Louison
Louison 22
Man · Werkende student
Goedemorgen, Mijn naam is Louison, ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Brussel en ik ga nu het ruimteontwerp in Willem De Koning Academy in Rotterdam bestuderen. Ik ben een sociaal persoon die graag tijd doorbrengt met anderen, om te praten en te lachen; ik kook graag; mijn hobbies zijn basketbal en fotografie. Ik ben op zoek naar een co-locatie waar ik me thuis kan voelen met een goede sfeer. Ik hou van het idee om met mijn toekomstige kamergenoten tijd door te brengen, maar ook om ieder zijn eigen ruimte te hebben. Mijn moedertaal is Frans, ik spreek redelijk goed Engels en een beetje Nederlands. Ik hoop je heel snel te ontmoeten. Met vriendelijke groeten Hello, My name is Louison, I am 22 years old, I come from Brussels to study at Rotterdam for my first bachelor year in spatial design at Willem De Koning Academy. I am a very nice person, I like to meet new people and discuss about everything. I like to cook, I am currently switching to vegetarian food, I play basketball in my free time, I like listening to music and watching movies also. I just finished a bachelor in photography so I spend some times taking pictures. I am quiet and clean, I enjoy company but I also have to be on my own some time. I do not drink and I do not smoke either. I speak French and English and I have some bases in Dutch. I hope to meet you soon, Kind regards
Op zoek in: Rotterdam + 5 Km | Studio | Min. 6 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Alessandro
Alessandro 22
Man · Student
I'm a 22 year-old student from Italy with a thick accent :D. My hobbies are cooking and listening to /playing music on my classical guitar. I used to be a metalhead but now my tastes are way wider, and I enjoy discussing a little bit of theory, too. Overall I am a quiet guy, but I'm not anti-social - I like to be around people and have a chat.
Op zoek in: Delft + 10 Km | Min. 6 m2 | Max. € 700,- p/mnd
mariadighionno
mariadighionno 21
Vrouw · Werkende student
Hi, i'm searching a room for me. I'm an architecture student in Swizerland. i have to do a Period of stage from 1 september 2021 to 31 july 2022. I am a serious, cheerful, sociable and clean person. I'm 21 years old. i'm from Italy. I love animals
Op zoek in: Amsterdam + 10 Km | Min. 6 m2 | Max. € 1200,- p/mnd
Lukas
Lukas 26
Man · Student
Im from Munich and planning to move to Amsterdam in August for a master program at the University of Amsterdam. About me I am 26 years old and studied my Bachelor in Shanghai. I love new cultures and getting to know people from all around the world Hobbies: Photography (worked as a photographer fro 6 years) Painting Reading Sports
Op zoek in: Amsterdam | 2,4 | Min. 10 m2 | Max. € 1000,- p/mnd
Roos
Roos 22
Vrouw · Student
Mijn naam is Roos, 22 jaar en in september begin ik mijn master aan de universiteit Twente. Na mijn bachelor industrial design in Eindhoven, ben ik nu op zoek naar een nieuw huis in Enschede. Omdat ik al weet wat op mezelf wonen inhoud ben ik op zoek naar een huis met mensen die al wat verder zijn in hun studie, maar wel tegelijkertijd een gezellig huis zijn aangezien ik natuurlijk ook nieuw ben in Enschede. Ik houd van creatieve mensen en goede gesprekken voeren onder het genot van wijn, speciaalbier, of wat dan ook uit komt.
Op zoek in: Enschede + 5 Km | Min. 6 m2 | Max. € 6000,- p/mnd
Abigail
Abigail 21
Vrouw · Werkende student
Op zoek in: Amsterdam + 5 Km Onbepaalde tijd | 1,2,4 | Min. 10 m2 | Max. € 800,- p/mnd
Hamish
Hamish 21
Man · Student
Hoi! Mijn naam is Hamish, ik ben 21 jaar oud en ben opzoek naar een kamer in Amersfoort. Ik ga een twee jarige opleiding doen bij de Hoge school van Utrecht. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, met vrienden naar feestjes gaan (voor corona), chillen. Ik ben graag op mezelf, dus zal ik vaak op mijn eigen kamer zitten, alleen ben er zeker niet op tegen om iets met huisgenoten te doen! Zelf houd ik mijn kamer redelijk netjes en vind schoonmaken ook niet erg. Ik hoop dat ik wat meer van mezelf kan laten zien als er een hospiteer avond plaatsvind!
Op zoek in: Amersfoort | Min. 6 m2 | Max. € 600,- p/mnd
Mark
Mark 20
Man · Student
Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Mark, ik ben 20 jaar en studeer Werktuigbouwkunde op de HAN in Arnhem. Bordspellen zeg ik geen nee tegen, vooral niet tegen een potje Catan. Ik heb mijn auto rijbewijs en mijn A2 motorrijbewijs. Ik had een motor, en wacht met de aankoop van een nieuwe motor totdat ik een kamer heb in verband met of ik een motor überhaupt kwijt kan. In de sport categorie ga ik elk jaar skiën, ben een beginnende kitesurfer en vind sporten in het algemeen leuk. Ik heb geen moeite met op mezelf zijn maar acitiveiten zoals een filmavond of een biertje doen spreken me erg aan.
Op zoek in: Arnhem + 5 Km | Min. 12 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Stijn
Stijn 18
Man · Student
Ik ben een 18-jarige gozer die op zoek is naar een kamer in Groningen. Insert cliché riedeltje over net, rustig etc. hier... ik hoop snel van jullie te horen.
Op zoek in: Groningen + 10 Km | Min. 14 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Gurpreet Singh
Gurpreet Singh 34
Man · Werkend
I am an Indian living in Netherlands since November 2019. I am working in Acer computers and love being in Tilburg.
Op zoek in: Tilburg + 5 Km | Min. 6 m2 | Max. € 700,- p/mnd
Jakob Tobias
Jakob Tobias 19
Man · Student
My Name is Jakob. I grew up in Bavaria (father priest, mother teacher) I am 19 years old and I am going to start studying international social work at Han- University This year for example I did nothing but experiencing life, the world and my professional future through various internships, travelling and work experiences... My primary aim in life is fulfilment. I think I will find in in the inner and outer world. Making a lot of experiences and exploring new things help me to develop and I will find more and nicer ways of fulfilment. In the same way as I am focused on me (trying to) have a great live I see my responsibilities and the will to develop together. I love being outside in nature as I am hiking or doing bike trips (this year Lake Constance- Andorra) My next hobby is circus that I practised and teached 8 years in my school- So If there is anybody how wants to learn Handstand ore juggling... I am there
Op zoek in: Nijmegen | Min. 6 m2 | Max. € 6000,- p/mnd