Demertstraat

Gemeubileerd Studio te huur

Demertstraat, Maastricht

10 dagen geleden geplaatst

Over de woonruimte

Zelfstandige studio van 35 m2 in een pand met eigen voordeur en huisnummer op de begane grond. Gemeubileerd en gestoffeerd. Woon-slaapkamer van 30 m2 met open keuken. Inbouw koelkast, gasfornuis, afzuigkap en keukenunit met combi oven magnetron Badkamer 5 m2 met douche, wastafel, toilet en eigen wasmachine. Demertstraat *** A01 is gelegen in de buurt Heer. Woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Maastricht, vrij parkeren en op loopafstand van een supermarkt. Loopafstand van een treinstation, AZM en Universiteit. Deze studio is gelegen in een pand met een beschermd dorpsgezicht. Voorschot G/W.L 110, 00 Euro en Service kosten 100 Euro Gemeubileerd, gestoffeerd, Internet, privé wasmachine, verlichting, 24 uurs service contract combiketel en administratie kosten.

Wat je krijgt

Privé woonkamer

Privé keuken

Privé badkamer

Privé toilet

Internet beschikbaar

Energielabel D

Geen huisdieren toegestaan

Wat je betaalt

Huur (exclusief vaste lasten)

€ 610

Borg

€ 1.000

Extra kosten

€ 210
Gas, water en licht. internetkosten, Meubels, stoffering, verlichting, Privé wasmachine, 24 uurs onderhoudscontract combiketel en administratiekosten
Waar je woont

Demertstraat, Maastricht

Verhuurders ideale huurder
Over de verhuurder
Egied
Egied

Je moet ingelogd zijn om meer details te zien

35 m²

Gemeubileerd studio

Beschikbaar vanaf 1 nov 2024

Onbepaalde tijd

Bezichtiging mogelijk

Vraag de verhuurder om een bezichtiging


Egied
Egied

Particuliere verhuurder

Weet wanneer er soortgelijke woningen online komenVind je dit wat? Schrijf je in en wij laten je weten wanneer er een nieuwe ad zoals deze geplaatst is.