Van Adrichemstraat

Kaal Studio te huur

Van Adrichemstraat, Delft

8 uur geleden geplaatst

Over de woonruimte

Deels gemeubileerd 1-kamer appartement op de 6e verdieping met vrij uitzicht over de binnenstad. De zelfstandige studio heeft een woonslaapkamer, balkon, eigen keuken (elektrisch koken), eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Het appartement is gelegen nabij winkels, openbaar vervoer en op loop-/ fietsafstand van de binnenstad. Op de begane grond van de flat is een supermarkt gesitueerd en er is voldoende parkeergelegenheid (vrij parkeren). In de kelder is een eigen fietsberging aanwezig bereikbaar via hellingbaan. Huurprijs per maand (inclusief servicekosten en centrale blokverwarming) € 775,-. (exclusief het voorschot van centrale blokverwarming van €40,- per maand en wordt jaarlijks verrekend met de huurder, in meerprijs of mindering gebracht). De huurprijs is exclusief kosten aan elektra/water/tvkabel-internet en gemeentelijke WOZ belastingen huurdersdeel (waterschap/riool/afval). Deze woning voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag, afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u hiervoor in aanmerking komen. Beschikbaar vanaf 1 november 2024 met een bepaalde tijd van één jaar, t.z.t is verlenging bespreekbaar.

Wat je krijgt

Privé woonkamer

Privé keuken

Privé badkamer

Privé toilet

Geen internet

Energielabel D

Geen huisdieren toegestaan

Wat je betaalt

Huur (exclusief vaste lasten)

€ 775

Borg

€ 810

Extra kosten

€ 40
in deze huurprijs inbegrepen is een voorschot van €40 tbv centrale blokverwarming, verbruik meer- of minder jaarlijks verrekend
Waar je woont

Van Adrichemstraat, Delft

Verhuurders ideale huurder
Over de verhuurder
Gerben

Je moet ingelogd zijn om meer details te zien

31 m²

Kaal studio

Beschikbaar vanaf 1 nov 2024

tot 1 nov 2025

Bezichtiging mogelijk

Vraag de verhuurder om een bezichtiging


Gerben

Particuliere verhuurder

Weet wanneer er soortgelijke woningen online komenVind je dit wat? Schrijf je in en wij laten je weten wanneer er een nieuwe ad zoals deze geplaatst is.