Recht Boomssloot

Gemeubileerd Studio te huur

Recht Boomssloot, Amsterdam

2 dagen geleden geplaatst

Over de woonruimte

Wat een droomstudio! Gemeubileerd! Typisch Amsterdams wonen op een verrassend rustig en groen plekje in het historische hart van de stad. Je woont hier in een prachtig Rijksmonument (daterend uit de 17e eeuw) in een gezellige stadsbuurt op een steenworp afstand van o.a. het Centraal Station en de Nieuwmarkt. De karakteristieke studio is smaakvol gerenoveerd en bij binnenkomst valt dan ook direct de stijlvolle ambiance op. De studio bevindt zich in het souterrain van een Rijksmonument, waarvan de authentieke eigenschappen geconserveerd en geïntegreerd zijn in een moderne geheel. De studio ligt aan de voorzijde van het pand en kijkt uit op twee grachten. Over de ligging en de buurt: De Recht Boomssloot is gelegen in de gewilde Lastagebuurt in het centrum van Amsterdam. Een verborgen parel die ondanks de centrale ligging ongekend stil en sereen is. Dit is één van de oudste en idyllische delen van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station, de Nieuwmarkt en alle voorzieningen die het centrum te bieden heeft. Iedere zaterdag wordt de Nieuwmarkt gevuld met kramen en is er een biologische markt. De directe omgeving biedt vele winkeltjes, supermarkten, musea, restaurants en cafés op loop- en fietsafstand. Metrostation Nieuwmarkt ligt op 3 minuten loopafstand en Amsterdam Centraal op 7 minuten. INDELING STUDIO - open keuken - groot bed (1.80 x 2.00mtr) - groot glazen bureau - luxe badkamer - grote kledingkast (inbouw) - De studio is prachtig afgewerkt en voorzien van vloerverwarming. Parkeren: Betaald parkeren (€7,50 p/u). Kenmerken van de woning: - Studio in een Rijksmonument dat dateert uit de 17e eeuw - Moderne afwerking met behoud van de authentieke elementen - 36 m2, eigen badkamer, keuken unit, vloerverwarming - Gelegen in de historische Nieuwmarktbuurt/Lastage met vrij uitzicht over de grachten - Gelegen in een gebied dat is aangewezen tot rijksbeschermd stadsgezicht.

Wat je krijgt

Geen woonkamer

Privé keuken

Privé badkamer

Privé toilet

Internet tegen extra kosten

Energielabel A

Geen huisdieren toegestaan

Wat je betaalt

Huur (exclusief vaste lasten)

€ 1.600

Borg

€ 2.000

Extra kosten

€ 150
Internet, afvalstoffenheffing, rioolheffing, waterschapsbelasting en onderhoud gezamenlijke ruimtes. Bovendien wordt er jaarlijks het onderhoud van de CV ketel in rekening gebracht.
Waar je woont

Recht Boomssloot, Amsterdam

Verhuurders ideale huurder
Over de verhuurder
Gracia
Gracia

Je moet ingelogd zijn om meer details te zien

36 m²

Gemeubileerd studio

Beschikbaar vanaf 1 nov 2024

tot 1 nov 2025

Bezichtiging mogelijk

Vraag de verhuurder om een bezichtiging


Gracia
Gracia

Particuliere verhuurder

Weet wanneer er soortgelijke woningen online komenVind je dit wat? Schrijf je in en wij laten je weten wanneer er een nieuwe ad zoals deze geplaatst is.