Kennemerstraat

Gestoffeerd Appartement te huur

Kennemerstraat, Haarlem

8 dagen geleden geplaatst

Over de woonruimte

Dit ruime 2-slaapkamer appartement, gelegen op de begane grond aan de Kennemerstraat in Haarlem, wordt gestoffeerd aangeboden en beschikt over een eigen tuin. De woning ligt in een rustige buurt op korte afstand van het centrum van Haarlem. Indeling: De woning heeft een lichte woonkamer met grote ramen, wat zorgt voor voldoende natuurlijk licht. De keuken biedt ruimte voor het plaatsen van eigen apparatuur. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en er is een separaat toilet. In de woning is ook een opbergkast aanwezig met een aansluiting voor een wasmachine. De tuin is toegankelijk vanuit het appartement. Locatie: De Kennemerstraat is centraal gelegen in Haarlem. In de directe omgeving zijn winkels, restaurants en het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Het station Haarlem ligt op enkele minuten afstand, met verbindingen naar onder andere Amsterdam. Ook de uitvalswegen richting de snelwegen zijn snel te bereiken. Kenmerken: Adres: Kennemerstraat, Haarlem Type woning: 2-slaapkamer appartement Staat: Gestoffeerd Woonoppervlakte: 62 m² Ruime keuken Badkamer met douche Separaat toilet Eigen tuin Centrale ligging, dichtbij voorzieningen en openbaar vervoer Beschikbaar per direct Huurprijs: €2500,- per maand, exclusief G/W/E Borg: €2500,- Huurperiode: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, kunt u contact opnemen. -

Wat je krijgt

Privé woonkamer

Privé keuken

Privé badkamer

Privé toilet

Internet tegen extra kosten

Energielabel F

Geen huisdieren toegestaan

Wat je betaalt

Huur (exclusief vaste lasten)

€ 2.500

Borg

€ 2.500

Extra kosten

€ 2.500
Let op: Er wordt een contributie van 1 maand huur (Ex. BTW) als makelaarskosten in rekening gebracht. Deze kosten worden pas betaald bij ondertekening van het huurcontract en de sleuteloverdracht. De bezichtiging zelf is wel geheel vrijblijvend.
Waar je woont

Kennemerstraat, Haarlem

Verhuurders ideale huurder
Over de verhuurder
Annas Vastgoed
Annas Vastgoed

Je moet ingelogd zijn om meer details te zien

62 m²

Gestoffeerd appartement

Beschikbaar vanaf 8 oct 2024

tot 8 oct 2025

Bezichtiging mogelijk

Vraag de verhuurder om een bezichtiging


Annas Vastgoed
Annas Vastgoed

Huisgenoot

Weet wanneer er soortgelijke woningen online komenVind je dit wat? Schrijf je in en wij laten je weten wanneer er een nieuwe ad zoals deze geplaatst is.