Tenant Search
I am searching for a tenant in:
City or postcode is not recognized
min.
min.
Picture filter

15247 Tenants in Netherlands

Kamikaze
Kamikaze 20
Male · Working
Hallo, Mijn naam is Kaze, ik ben 20 jaar en ik werk fulltime. Ik wil in Nederland naar de Universiteit gaan om mijn studie te vervolgen. Ik ben nu geld aan het sparen voor mijn opleiding. Ik kom uit Indonesi� en woon nu nog in Rotterdam bij mijn ouders. Mijn moeder is Indonesisch en mijn vader is Nederlands. Ik ben 2 jaar geleden vanuit Indonesi� eerst een jaar naar Duitsland verhuisd en nu naar Nederland. Ik spreek nog geen Nederlands, maar ben hiervoor hard aan het leren. Ik zoek een kamer zodat ik op mezelf kan gaan wonen.
Searching in: Rotterdam + 5 Km | Min. 6 m2 | Max. € 400,- p/mnd
Elena
Elena 22
Female · Student
Searching in: Enschede | Room | Min. 8 m2 | Max. € 400,- p/mnd
Intan
Intan 38
Female · Working
I am a Communications Professional who just moved to the Netherlands. I am neat, quiet, but can be social at the same time. I am looking for a shared/private place. Thank you!
Searching in: Rotterdam | Min. 10 m2 | Max. € 600,- p/mnd
Sarika
Sarika 25
Female · Working
Hi, I am a 25-year-old working professional in Amsterdam with a permanent contract. I am looking for accommodation starting in October.
Searching in: Amsterdam | 1,2,4 | Min. 10 m2 | Max. € 1200,- p/mnd
Anouk
Anouk 18
Female · Student
18 jaar oud, studeer Bouwkunde en vind de studie heel leuk. Ik ben sportief en heb jarenlang gehockeyd. Daarnaast ben ik creatief, hou van tekenen en schilderen. Ik luister naar allerlei soorten muziek en ga graag op vakantie. Ik ben lid geworden van Plankenkoorts. Ik hou van gezelligheid, ga soms uit en drink een biertje op een terras.
Searching in: Delft + 5 Km Indefinite period | Min. 12 m2 | Max. € 600,- p/mnd
Alice
Alice 19
Female · Student
Searching in: Den Haag Indefinite period | Room | Min. 6 m2 | Max. € 600,- p/mnd
Duke
Duke 20
Male · Student
Nou ben er net achter gekomen na een aantal maanden dat dit ook bestaat, ben benieuwd of mensen dit ook daadwerkelijk lezen. Dus als je dit leest tri tra trek een bak :). Daarnaast omdat je jezelf moet voorstellen ofzo: ik ben 20 jaar, studeer TN/TW aan de TU. Ben ik lid bij Proteus en te vinden bij de VVTP. Daarnaast vind ik het nice om te chillen op de bank en bier te drinken, want dat is zo origineel. Ook vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te boulderen, te koken en F1 te kijken. Vgm is dat wel een beetje alles. Bedankt voor het luisteren naar mijn TED talk.
Searching in: Delft + 2 Km Indefinite period | Min. 8 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Stein
Stein 18
Male · Student
Mijn naam is Stein Nagel, ben 17 jaar oud en wordt in oktober 18. Ik ga in eindhoven Architecture, Urbanism and Building Sciences studeren aan de Tu/e en zoek daarom een kamer. Ik woon nu in Uitgeest in Noord Holland en dat is toch te ver reizen en daarbij wil ik ook graag zelfstandiger worden, Eindhoven ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en vrienden maken. Ik hou van sporten vooral van hockey. Dat wil ik in Eindhoven ook zeker blijven doen. Ook wat anders doen als chillen, spelletjes samen met vrienden vind ik leuk. Verder ben ik een heel enthousiast en gezellige jongen die een feestje wel leuk vindt.
Searching in: Eindhoven + 5 Km | Min. 6 m2 | Max. € 900,- p/mnd
Rufus
Rufus 18
Male · Student
Hello! My name is Rufus Sundaram, I'm 18 years old and currently study Aerospace Engineering at TU Delft (first year bachelor's). I was born in India but have lived in The Netherlands (Maastricht) for 14 years. I can speak both English and Dutch fluently. I am looking for accommodation starting January 2023 in Delft/around Delft. My hobbies are reading, playing guitar, video games, going to the gym and gliding. I am a member of VSV Leonardo Da Vinci, the AE study association, as well as D.S.J.V. Groover where I play guitar. Hallo! Mijn naam is Rufus Sundaram, ik ben 18 jaar en ik studeer Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek op de TU Delft (eerste jaar bachelor). Ik ben geboren in India maar woon al 14 jaar in Nederland (Maastricht). Ik spreek zowel vloeiend Engels als Nederlands. Ik ben op zoek naar een kamer vanaf januari 2023 in Delft/rond Delft. Mijn hobby's zijn lezen, gitaar spelen, videogames, sporten en zweefvliegen. Ik ben lid van VSV Leonardo Da Vinci, de studievereniging van LR, en D.S.J.V. Groover waar ik gitaar speel.
Searching in: Delft + 10 Km Indefinite period | Min. 6 m2 | Max. € 800,- p/mnd
Rachele
Rachele 29
Female · Working student
Ex professional dancer, Supervisors museums/attractions (Amsterdam), Physiotherapy student (Honour programme)
Searching in: Amsterdam | Min. 6 m2 | Max. € 1200,- p/mnd
David
David 21
Male · Working student
22 jaar oud, werk fulltime en 2 avonden per week school. Door de weeks train ik MMA. mijn werk en opleiding hebben te maken met elektrotechniek op MBO 4 niveau.
Searching in: Rotterdam + 5 Km | Min. 6 m2 | Max. € 900,- p/mnd
Björn
Björn 27
Male · Student
Hallo! Mijn naam is Björn, 27 jaar oud, en ik studeer momenteel in het kleine stadje Jena. Ik rond hier een deel van mijn masteropleiding af en werk tegelijkertijd als tutor aan de universiteit. In mijn privéleven doe ik graag aan filosofie en ben ik een enthousiaste boekenwurm. Tijd voor een leuke discussie of nieuwsgierigheid naar de kleinste aspecten van het leven maken deel uit van mijn dagelijks leven. Om ervoor te zorgen dat mijn lichaam niet lijdt onder al het lezen (boeken kunnen erg zwaar zijn), sport ik veel. Ik ga regelmatig naar de sportschool of fietsen - en als het even kan, ga ik op trektochten. Artistiek gezien haal ik mijn energie uit muziek, ik speel gitaar en bas. Verder was ik ook een tijdje DJ, maar dat betekent niet dat ik altijd op zoek ben naar het volgende feestje. In het dagelijks leven doe ik het graag rustig aan en heb ik mijn eigen kleine routines die ik van tijd tot tijd doorbreek, om er vervolgens weer van te leren houden. Mijn vrienden beschouwen me meer als een stil persoon die de dag laat ontvouwen en dan weer actief wordt op de beslissende momenten. Niettemin ben ik een zeer direct persoon. In januari 2023 zal ik naar Nijmegen komen voor een Erasmus-semester aan de Radboud Universiteit. Met een beetje geluk wordt het verlengd tot een jaar. Maar dat wordt pas besloten tijdens mijn verblijf, voordat ik mijn masterscriptie inlever en vervolgens de serieuze kant van het leven induik. Ik wil de kans niet missen om in Nederland te mogen studeren en deze ervaring op te doen. Mijn moedertaal is Duits, ik spreek vloeiend Engels en ik leer momenteel Nederlands. Mijn doel is om mijn kennis te verbeteren zodat ik aan het begin van het jaar 2023 al een beetje in het Nederlands kan communiceren. Daarom heb ik (optimistisch als ik ben) Nederlands als één van mijn tal aangegeven. Vandaar kijk ik uit naar reacties in het Nederlands.
Searching in: Nijmegen | Min. 6 m2 | Max. € 600,- p/mnd
Kayleigh
Kayleigh 20
Female · Student
Hoihoi! Ik ben Kayleigh, 20 jaar oud en ben net begonnen aan de studie pedagogische wetenschappen op de UU. Ik kom uit Deventer, wat best een eindje weg is van de universiteit. Dat betekent dat ik 1,5 uur onderweg ben telkens. Daarom ben ik op zoek naar een kamer met leuke huisgenoten! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in het water, op het terras met een spelletje (op het moment speel ik vaak ‘keer op keer’) of lekker op de bank met Netflix. Ik zoek een gezellig huis, waar mensen het leuk vinden om samen te eten of een drankje te doen. Maar ook een huis waar je soms lekker je eigen ding kan doen en iedereen rekening houdt met elkaar. Wie weet zijn jullie dat en zijn we een goede huismatch! ☺️ Hopelijk tot snel!
Searching in: Utrecht | Min. 8 m2 | Max. € 800,- p/mnd
kaushik
kaushik 26
Male
Hello! I am Kaushik. I am a Theoretical Physics Master's student at Utrecht University. I am looking for a (single or double) room available December 2022 or Beginning of January 2023. I am pretty clean. I have lived in a lot of different accommodations so I can adapt pretty easily. Bonus: I can cook some Indian Food if you are interested.
Searching in: Utrecht | Min. 8 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Jessyca
Jessyca 19
Female · Student
Hoi! Ik ben Jessyca, 19 jaar en Creative Business-student aan Saxion. Ik hou van reizen, lezen, sporten, films kijken en spelletjes spelen. Verder zit ik bij een leuke studievereniging en ben ik op zoek naar een actief en redelijk netjes huis.
Searching in: Enschede + 5 Km Indefinite period | Room | Min. 6 m2 | Max. € 400,- p/mnd
Elise
Elise 27
Female · Student
Hallo! Ik ben Elise en ik kom uit Stockholm. Momenteel studeer ik een master architectuur aan de KTH, de technische universiteit in Stockholm, en ik ga in de lente van 2023 op uitwisselingssemester aan de TU Delft. Van februari tot juni heb ik een woonruimte nodig in de omgeving van Delft. Ik ben een vrolijke en sociale persoon die er zorg voor draagt dat de plek waar ik woon schoon en netjes blijft. Via mijn vriend, die uit Nederland komt, heb ik vloeiend Nederlands leren spreken. Ik heb eerder ook een tijd in Amsterdam gewoond en gewerkt. Naast mijn studie ben ik werkzaam als muzikante. Samen met mijn vriend maak ik deel uit van een duo dat Franse chansons en zelfgecomponeerde nummers speelt. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over wie ik ben of hoe mijn studieplanning eruit gaat zien. Groetjes Elise
Searching in: Delft | Min. 6 m2 | Max. € 6000,- p/mnd
charley
charley 25
Female · Working
Mijn naam is Charley! Ik ben 25 jaar en heb op de kunstacademie gestudeerd. Momenteel werk ik bij de klantenservice en in mijn vrij tijd sport en wandel ik graag. Ik hou van een net opgeruimd huis zodat ik tot rust kan komen na een drukke dag :)
Searching in: Utrecht | Min. 16 m2 | Max. € 900,- p/mnd
Tom
Tom 32
Male · Working
Ik ben inmiddels een jaar werkzaam in de GGZ in omgeving Nijmegen met een vast contract. Ivm werk en opleiding ben ik voornemens om langere tijd in Nijmegen te blijven wonen. Ik ben een sociaal persoon maar heb mijn studententijd wel gehad dus ben ik op zoek naar een rustig appartement. Deze houd ik graag goed bij en heb geen huisdieren (ook geen intentie om deze te nemen). In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport en ga ik graag op reis, wintersport of naar een festival/terrasje. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, neem gerust contact op.
Searching in: Nijmegen + 5 Km | 2,4,8 | Min. 20 m2 | Max. € 1000,- p/mnd