Tenant Search
I am searching for a tenant in:
min.
min.
Picture filter
Lot
Lot 29
Female · Working
Hoi ik ben Lot, dieren- en natuurliefhebber, creatieveling, klimgeit, en fan van spelletjesavonden. Vorig jaar heb ik mijn opleiding Bedrijfsleider Dierverzorging afgerond, en ik ben nog op zoek naar mijn droombaan als beheerder op een kinderboerderij. Momenteel combineer ik een baantje als instructeur bij het klimbos is Zeist, met werk als (uitzendkracht) dierverzorger op verschillende kinderboerderijen in Utrecht en omgeving. Wat ik verder zoal doe in mijn vrije tijd: Klimmen/boulderen en af en toe mountainbiken en skeeleren. Ik hou van veel soorten spelletjes, zowel op tafel als op een scherm, of buiten. (Dixit, Set, Vlotte Geesten, Scrabble, Overcooked, Drawful, Don't Starve, Kubb...) Het leukst vind ik het natuurlijk om dit samen met anderen te doen! Ook ben ik lid van de activiteiten commissie van een bouldervereniging in Utrecht, waarin ik mijn creativiteit kwijt kan in het bedenken en organiseren van leuke activiteiten die vaak niks met boulderen te maken hebben :p Wat ik van mij nieuwe plekje verwacht/zou willen...: Ik hoop op een gezellige sfeer, waarin mensen er voor open staan af en toe iets samen te doen wanneer dat zo uitkomt. Zoals samen eten, een beetje kletsen, spelletjes of een filmavondje. Maar ik ben ook erg zelfstandig, dus dit moet geen verplichting worden. Samen de openbare ruimtes onderhouden en als nodig elkaars planten water geven. Ik heb 2 konijnen, en zou het erg leuk vinden als die op een manier mee kunnen. Maar als dat niet mogelijk is heb ik een goed plekje voor ze bij een dierenweide waar ik ook zelf als vrijwilligerscoördinator werk, en ze dus regelmatig kan zien.
Searching in: Utrecht + 10 Km | 1,2,4,8 | Min. 12 m2 | Max. € 800,- p/mnd
Job
Job 26
Male · Working
Binnenkort begin ik een nieuwe baan in Amsterdam en ik ben op zoek naar een gezellig huishouden om me bij aan te sluiten. Ik ben 26 jaar oud, schoon, kalm, verantwoordelijk en gezellig. I am starting a new job in Amsterdam, and therefore I am looking for a place to live. I am 26 years old, clean, calm, responsible and fun.
Searching in: Amsterdam Indefinite period | Min. 14 m2 | Max. € 6000,- p/mnd
Simon
Simon 24
Male · Working student
Hallo! Mijn naam is Sim�n, ik ben 23 jaar oud en woon op het moment in Malden. Ik studeer Technische Natuurkunde aan de universiteit. Ik ben op zoek naar een plekje voor mezelf. Ik ben een sociaal, vriendelijk en rustig persoon en focus me voornamelijk op mijn studie. Als u nog vragen heeft, mail me gerust!
Searching in: Nijmegen + 5 Km | Min. 6 m2 | Max. € 6000,- p/mnd
Michelle
Michelle 23
Female · Working
Hi! Mijn naam is Michelle en ik ben 23 jaar. Momenteel ben ik werkzaam in een kinderdagverblijf en daarnaast volg ik een thuisstudie. Ik ben opzoek naar een plekje voor mezelf en hoop deze hier te vinden! Ik ben een rustige en nette dame. Wil je meer informatie? Stuur gerust een berichtje!
Searching in: Haarlem + 20 Km Indefinite period | 1,2,4 | Min. 16 m2 | Max. € 700,- p/mnd
Kristina
Kristina 26
Female · Working
Hi! My name is Kristina. I am 26, working as an online marketer (I think you have guessed it already from the title:)) for an online business coach. I am living in a beautiful apartment in Groningen now and I am really happy with my current apartment, but my landlady has texted me some time ago saying that she has to move back to Groningen to do her internship at UMCG and she needs the whole apartment for herself, which is understandable but at the same time I have to move :(( Anyway, I have learned to think positively, otherwise life seems to be too sad, because all the time something unpleasant happens and I don't like to live sad lifestyle, it restrains my creativity. Okay, here comes some practical information about me: 💁‍♀️ I am planning to live alone in the apartment 🐶 🐱 🐭 🐹 🐰 I don't have pets and I am not planning to have any 🧹 🧺 I am clean in general, on occasions, I can turn into a cleaning wizard 🧙🏼‍♀️ 🧘🏼‍♀️ I love yoga, meditation, running, reading books. You can imagine from my activities, neighbours will not be bothered with the noise 🦸🏼‍♀️ Some people (okay, 1 person so far) call me a superwoman (am I oversharing?!) ☕️ I would love to have tea with you (i don't drink coffee since last year) and you can get to know your future tenant/me better! Cheers, Kristina
Searching in: Groningen + 5 Km | 2,4 | Min. 6 m2 | Max. € 6000,- p/mnd
Dirk
Dirk 18
Male · Student
Hey :)
Searching in: Enschede | Min. 8 m2 | Max. € 400,- p/mnd
Timo
Timo 20
Male · Working student
Hey! Momenteel woon en studeer ik Londen. Binnenkort zal ik mijn bachelor afronden en een master Embedded Systems aan de TU Delft beginnen. Verder werk ik part-time en ben ik vrij sportief. Balletje slaan op de tennis en golfbaan is een mooie afleiding tijdens het studeren van droge stof. Groetjes!
Searching in: Rotterdam + 5 Km Indefinite period | 1,2,4 | Min. 6 m2 | Max. € 6000,- p/mnd
Noelle Kalom
Noelle Kalom 54
Female
I have been a professional Licensed Massage Therapist for 11 yrs. I have worked in remote Alaska on boats in Southeast Alaska and in Washington State, New Mexico and New York. I have been traveling to Europe for about 20 years. The place I visit most is Portugal.and the last couple of years I've spent a good amount of time in the Netherlands taking some classes, learning some new things. I found the time I spent in Utrecht last summer 2019 to be very enjoyable. I decided that I wanted to live in Europe and Utrecht is the place I want to live. I plan to get a residency for 2 years and work as an independent contractor as massage therapist. I am looking for a studio space or small apartment. I know it is challenging to find a place to live there and can be very expensive. I feel like my world experience and my sense of responsibility will make it possible for me to survive there. I would cherish a small space all to myself as I am an older woman I do not want to have roommates.
Searching in: Utrecht + 5 Km Indefinite period | 2,4 | Min. 6 m2 | Max. € 1200,- p/mnd
Fiore
Fiore 19
Female · Student
Hallo! Mijn naam is Fiore en samen met mijn vriend Niek ben ik op zoek naar een leuke woonruimte. We zijn allebei 19 jaar en zijn in 2019 geslaagd voor ons HAVO diploma in Coevorden, Drenthe. Momenteel studeren we aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle; ik doe HBO E-Commerce en Niek volgt een HBO-ICT opleiding. We zijn niet vies van hard werken en zullen daarom, naast onze studie, ook een baantje nemen zodra we in Zwolle wonen. Verder zijn we sociaal, vriendelijk, rustig, netjes en beleefd. Niek houdt van kokkerellen in de keuken en ik ben gek op planten. We hopen hiermee u genoeg geinformeerd te hebben. Mocht er nog enige onduidelijkheid zijn, vraag gerust! Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Fiore Gielen en Niek de Vries
Searching in: Zwolle + 5 Km | Min. 6 m2 | Max. € 900,- p/mnd
Jienna
Jienna 20
Female · Working
Mijn naam is Jienna. Ik ben opzoek naar een leuke kamer van ongeveer of een appartement die ik met nog iemand kan delen. of een studio. Ik woon nu in Almere. Mijn werk is in Amsterdam daarvoor moet ik om 6 uur ochtends op mijn werk zijn. Om het reizen in de ochtend korter te maken zoek ik iets leuks in Amsterdam. Het liefst in het centrum van Amsterdam, Amsterdam Zuid of Amsterdam Oost. Ik ben een sociaal, zelfstandig en een net persoon. Ik heb het graag opgeruimd in huis. Ik wil graag met maximaal 2 personen inclusief mijzelf wonen. Ik zoek daarvoor ook een huisgenootje die net als ik netjes en schoon is.
Searching in: Amsterdam Indefinite period | 1,2,4 | Min. 20 m2 | Max. € 700,- p/mnd
Sarah Derksen
Sarah Derksen 20
Female · Working student
Hoi ik ben Sarah, ik volg de opleiding dierverzorging MBO 3 dierverzorging in Barneveld. Ben momenteel opzoek naar een kamer in een rustig huis met niet al te veel medebewoners.
Searching in: Arnhem + 5 Km Indefinite period | Min. 6 m2 | Max. € 500,- p/mnd
Tim
Tim 24
Male · Working student
Beste, Ik ben een student die al enige tijd op zoek naar zijn naar een fijne en nette woonplek in Nijmegen rondom het centrum en deze woonplek leek mij de perfecte oplossing voor dit probleem. Hieronder een kort profiel over mij! Ik ben Tim van Velthoven, 24 jaar, en studeer grafisch en ruimtelijk ontwerp aan de kunstacademie in Den Bosch. Ik zit in mijn vierde jaar van mijn studie en ben over één jaar klaar met deze studie. Hierna zou ik graag aan de slag willen als web developer en grafisch ontwerper. In mijn vrije tijd hou ik mij vooral bezig met lekker eten (uiteten en zelf bereiden) en voetbal kijken daarnaast heb ik mijn eigen bedrijfje waarbij ik als student zijnde leuk mee bij verdien, ook sta ik in de weekenden in de keuken bij de pannenkoekenbakker om de rest van alle kosten te dekken. Mocht er dan nog tijd over zijn vind ik het, net zoals elke twintiger, gezellig om een drankje op het terras te doen. Ik zie uw reactie graag tegemoet Bedankt, Met vriendelijke groet, Tim
Searching in: Nijmegen + 5 Km | 2,4 | Min. 20 m2 | Max. € 1000,- p/mnd
Jannes
Jannes 18
Male · Student
Hallo toekomstige huisgenoten, Ik ben Jannes, ik ben 18 jaar en ik kom uit De Meern, dat is bij Utrecht. Ik ben op zoek naar een kamer in Enschede voor mijn verblijf hier als ik aan het studeren ben op Twente University. Ik ga BMT studeren en ik heb daar heel erg veel zin in. Ik wil graag gezellige kamergenoten waarmee ik lol mee kan hebben. Ik vertel graag wat meer over mijzelf: mijn hobby’s/interesses zijn muziek maken (ik speel trompet bij een orkest), spelletjes spelen (zowel fysiek als games), sport (ik skate, maar daarnaast zoek in ook nog een andere sport), films en series kijken (ik hou het meest van de sci-fi en avontuur genre), een boek lezen (ook sci-fi en avontuur) en ik ben natuurlijk ook aan het studeren voor BMT. Persoonlijke eigenschappen van mij: ik ben betrouwbaar, een harde werker, creatief, heb gevoel voor humor en ben behulpzaam. Ik ben nog een beetje rustig, maar als we elkaar beter leren kennen kom ik vast los. Verder goed te weten over mij: ik heb geen allergieën of andere (erfelijke) ziektes; ik ben niet vegetarisch, maar ik eet wel regelmatig vegetarisch; ik ben niet (streng) gelovig. Ik werk bij een supermarkt voor de nodige financiële support; ik heb net mijn rijbewijs gehaald, dus kan ik chauffeur zijn. Als ik een band of orkest vindt waar ik in Enschede kan spelen, ga ik soms oefenen met mijn trompet, dus ik kan voor jullie dan vast wel eens een concertje geven. Ik zoek graag mensen waarmee ik kan praten, gamen, spelletjes spelen, films/series kijken, sporten of mee kan studeren. Ik hoop dat jullie interesse hebben in een kamergenoot zoals ik en dat we voor een gezellige periode bij elkaar kunnen wonen. Groetjes, Jannes
Searching in: Enschede + 5 Km Indefinite period | Room | Min. 14 m2 | Max. € 400,- p/mnd
Hanna
Hanna 21
Female
Searching in: Amsterdam + 5 Km Indefinite period | 1,2,4 | Min. 12 m2 | Max. € 600,- p/mnd
Lionel
Lionel 33
Male · Working
I am a doctoral student (promovendus) studying neuroscience. I am 32 years old and I come from the USA. I have been working in Groningen at the RUG since September 2018. I receive a stable monthly income from my work at the university. I hope to find a studio or one-bedroom apartment for long-term (at least one year).
Searching in: Groningen + 10 Km Indefinite period | Min. 20 m2 | Max. € 700,- p/mnd
Ray
Ray 27
Male · Working
Hoi, Ik ben Ray, ik ben 27 en ben momenteel net verhuisd naar Rotterdam wegens werk na mijn 4 jaren opleiding in Tilburg. Graag ben ik op zoek naar een studio/appartement/ grote kamer met een eigen keuken en badkamer.
Searching in: Rotterdam + 5 Km | 2,4 | Min. 20 m2 | Max. € 800,- p/mnd
Carla
Carla 23
Female · Student
Searching in: Groningen + 5 Km | Min. 6 m2 | Max. € 800,- p/mnd
Shanae
Shanae 29
Female · Working
I am a Canadian who has moved to NL to spend time with my family. I will be here for one year, and am in search of a room to rent. I work from home.
Searching in: Utrecht | 1,2,4 | Min. 6 m2 | Max. € 700,- p/mnd
To ensure you the best experience, Kamernet uses cookies. We ask permission to place cookies so that we can help you to optimize the search for a new home, tenant or roommate.