Toe aan een nieuwe wasmachine, koelkast of fornuis?

Yes! Je gaat een woning huren (of verhuren). Leuk, maar dat betekent ook vaak het aanschaffen van dure apparatuur zoals een wasmachine, droger en/of koelkast. Of toch niet? Want waarom zou je honderden euro’s uitgeven aan zo’n apparaat en dan ook nog eens helemaal leeglopen op onderhoud? Vanaf nu kan je voor een laag bedrag per maand al jouw dure apparaten huren. En het mooie is; bezorging, plaatsing en onderhoud is inbegrepen!

Je huurt bijvoorbeeld al een wasmachine vanaf een all-in tarief van €10,- per maand. Voor dit bedrag wordt de apparatuur bij jou thuis bezorgd en geïnstalleerd. Treedt er onverhoopt een storing op? Ook dan is er geen nood aan de man, de volgende werkdag staat er een monteur op de stoep. Is de apparatuur echt kapot? Dan krijg je gewoon een vervangend apparaat.

Veilig en goed voor het milieu
Alle apparaten komen nieuw uit de doos en voldoen aan de laatste veiligheidsstandaarden. Geen zorgen dus over de betrouwbaarheid van de machine. Je hoeft ook niet te beknibbelen op onderhoud, dat is immers inbegrepen! En omdat het altijd de laatste modellen betreft zijn deze ook nog eens super zuinig.

Deel het met je huisgenoten
Toe aan een nieuwe wasmachine, koelkast, tv of fornuis voor jullie studentenhuis? Verdeel het maandelijkse bedrag door het aantal huisgenoten en betaal ieder maar een paar euro per maand. Vertrek je uit het huis? Dan draag je gewoon de kleine maandelijkse bijdrage, of eventueel de overeenkomst, over aan je opvolger. Zo heb je geen gedoe over van wie de apparatuur is.

Ook interessant voor verhuurders?
Zeker! Heb jij één of meerdere woningen, appartementen of kamers te huur? Ook dan wil je er zeker van zijn dat je (brand)veilige apparaten hebt staan die zo min mogelijk energie verbruiken. En als er een storing is.. dan bellen de bewoners naar onze service partner in plaats van naar jou. Je kan je gereedschapskist dus in de kast laten staan!

Zijn er ook nadelen?
“Ieder voordeel heb zijn nadeel”, tuurlijk. Het apparaat is bijvoorbeeld geen eigendom. Je kunt er dus niet mee doen wat je wilt, en na afloop van de huurtermijn gaat het apparaat weer terug naar onze partner. Ook betaal je onderaan de streep meer dan wanneer je alleen het apparaat los koopt. Maar let op: als je een apparaat in de winkel koopt (zonder serviceabonnement) kan je best eens voor nare verrassingen komen staan qua reparaties en onderhoud… en ben je uiteindelijk een stuk duurder uit!

Check ons aanbod!
Benieuwd welke apparaten je allemaal kan huren? Bezoek dan de Kamernet ‘huur je apparatuur’ pagina!