Qmulus

Kamernet de nummer 1 in Nederland

Kamernet is het online kamernetwerk voor het vinden van een kamer, huurder of huisgenoot waarbij je rechtstreeks contact hebt met de tegenpartij. Kamernet is in 2000 opgericht door twee studenten die tijdens hun studie een kamer zochten. In 2008 is Kamernet overgenomen door een dochterbedrijf van Qmulus en heeft sindsdien met begeleiding van Qmulus een continue groei laten zien. Kamernet is marktleider in Nederland en weet doorlopend duizenden kamer zoekers- en aanbieders aan zich te binden door middel van haar overzichtelijke functionele platform waar vraag- en aanbod op eenvoudige wijze worden gematcht.

Qmulus is actief op zoek naar investeringsmogelijkheden

Yvonne Swaans en Richard Westerhuis van Qmulus zijn ervaren en succesvolle ondernemers. Swaans en Westerhuis ondernemen al sinds 1990 en zijn samen de oprichters van Direct Wonen Verhuurmakelaars. Nadat dit bedrijf succesvol was uitgebouwd hebben zij de focus verlegd naar overnames en het laten groeien van de ondernemingen waarin is geïnvesteerd zoals Kamernet.nl.

Een ondernemer werkt naar onze overtuiging beter met een ondernemende participant, omdat een dergelijke combinatie kan leiden tot sterk synergetisch teamwork. Qmulus gelooft in ondernemen met focus, lef en gevoel voor timing. Successen vieren en altijd op zoek zijn naar verbeteringen moet in het DNA van een ondernem(er)ing zitten, maar ook fouten herstellen, doorpakken en durven stoppen als de ingeslagen weg nergens toe leidt. Elkaar scherp houden hoort hier bij. Succesvol ondernemen met een ambitieus groeipad kan bereikbaar worden met kapitaal en hulp van het team van Qmulus. Naast onze expertise in operational excellence bieden we actieve ondersteuning op financiële en strategische uitdagingen en een constructief klankbord voor de ondernemer.

Heb je een goedlopend internetbedrijf en ben je op zoek naar groeikapitaal? Dan horen wij graag van je.

Meer weten? Neem contact met ons op!