VOORDELEN VAN KAMERNET

 • Zoek in het grootste aanbod
  van kamers, studio’s en appartementen door heel Nederland
 • Rechtstreeks contact
  met verhuurders of huisgenoten
 • Blijf altijd op de hoogte,
  ook via mobiel en app
 • Al meer dan 18 jaar ervaring
  vind veilig en snel een woning bij Kamernet

OVER STUDENTENWONINGEN IN DEN HAAG

Geïnteresseerd in een studentenwoning in Den Haag? Hier heb je alvast wat extra info over het studentenleven in Den Haag.
Den Haag kent een aantal leuke studentenverenigingen. Er is vaak een introductieperiode, waar je de vereniging en de mensen leert kennen. Je kunt je wellicht aansluiten bij een commissie waar jij straks de leukste feesten, buitenlandse reizen, werkbezoeken of lezingen organiseert. Dit is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam en goed voor je cv.

Weet je niet of je bij een vereniging wilt of kun je maar niet beslissen welke vereniging het wordt? Ga dan eens langs bij de verenigingen tijdens de open maand. In september organiseren de verenigingen evenementen en feesten waar je naar toe kunt. Daarnaast hebben de meeste verenigingen het hele jaar door open borrels.

Om Kamernet.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. We vragen toestemming om de cookies te plaatsen zodat wij jou optimaal kunnen helpen bij de zoektocht naar een nieuwe woning, huurder of huisgenoot.
Akkoord