Bijlmercasa | Bijlmerdreef, Amsterdam
Ideal tenant
Gender: Not important
Age:Not important
Status: Not important
Bijlmercasa | Bijlmerdreef, Amsterdam
Ideal tenant
Gender: Not important
Age:Not important
Status: Not important
Bijlmercasa | Bijlmerdreef, Amsterdam
Ideal tenant
Gender: Not important
Age:Not important
Status: Not important

Room for rent
Bijlmerdreef
in Amsterdam

14 m2
€ 450
Utilities incl.
Furnishing: Furnished
Availability: 15-10-2019 until 30-04-2020
Added 7 weeks ago
Save your search
RENTED
Your search will be saved with the following settings:
Amsterdam + 2km, from 14m2, for max. €450
Cancel
Save your search
A saved search will notify you of available and matching adverts and make your public profile visible to landlords and roommates. You can view and edit your saved searches on Saved searches.
New home, new washing machine?
Rent your appliances through Kamernet
Description

Allerleukste en gezelligste huisgenoot gezocht

Hee allergezelligste/leukste toekomstige huisgenoot!!! Omdat ik de reis van mijn leven ga maken(australië), ben ik en natuurlijk ook mijn huisgenoten op zoek naar een onderhuurder. Het zou perfect zijn als je per 15 oktober erin zou kunnen/willen, aangezien ik de dag ervoor weg ga. De kamer is in ieder geval voor minimaal een half jaar beschikbaar met 99% kans op verlenging tot minimaal 1 jaar. Wat op het filmpje staat blijft er in principe in staan, maar je bent vrij om te doen en laten wat je wilt met de kamer. Het zou alleen fijn zijn als het er weer staat als ik weer terug kom ;).
Maar waar kom je te wonen? Nou in het hartje Bijlmer, de Amsterdamse poort, een prachtige en upcoming plek voor studenten en jongeren. Het gaat om een mooi appartement van +/- 100 m2 bij elkaar. De kamer die vrij komt is 14m2 en heeft een mooi groot raam met een geweldig uitzicht en veel licht inval(wel met goede gordijnen). Verder beschikt het huis over een mooie woonkamer, keuken met afwasmachine, een badkamer, twee toiletten, een washok(droger en wasmachine), een eigen parkeerplaats onder het appartement, een berghok en last but not least een prachtig ruim afsluitbaar balkon, waar je zowel in de winter als in de zomer heerlijk kan loungen. Het huis ligt op maar 5 minuten lopen van de Albert Heijn, Lidl en allemaal andere winkels die in de Bijlmerpoort te vinden zijn. Het Bijlmer station ligt op max. 10 minuten lopen en Duivendrecht station op een fietsafstand van 10 minuten. Dan de grote hamvraag met wie je allemaal komt te wonen. Je komt met 2 prachtige dames en 1 geweldige heer te wonen. Sonja is de langst wonende van het appartement, deze dame kan je alles vertellen over de beste kroegjes met het lekkerste bier en de beste restaurantjes. Dan Marissa deze fashionista geeft je graag de laatste tips en tricks over de laatste mode. Dan de heer Joppe deze jongen is de creatiefste van allemaal. Van computer tot pen hij kan het allemaal. Hij maakt zijn eigen shirts, dus als je geluk hebt, heb je een eigen uniek shirt over een tijdje. Verder vind je in het huis veel gezelligheid, alle soorten muziek, van eigen gezang naar goede techno en/of hiphop je hoort het allemaal(natuurlijk niet de hele dag). Ook houden we allemaal van gezellig met zijn allen of gescheiden af en toe te eten/sporten/festival/feestje/netflix/disney+ te bezoeken. Er is natuurlijk ook genoeg ruimte om je lekker terug te trekken. Verder is het een lekker modern en schoon huis, waar we ook een eerlijk schoonmaakrooster hebben:). Nu natuurlijk die andere hamvraag. Wat ga je betalen voor die geweldige huis? Dat is maar een kleine €450,- per maand. Dus ben jij die allergezelligste/leukste toekomstige huisgenoot tussen de 21 en 27 jaar, die het niet erg vind om af en toe te moeten schoonmaken, maar wel heel gezellig is en die hier zichzelf ziet wonen. Stuur dan snel je berichtje via de mail of FB chat, met daarin iets over jezelf, alle gekke dingen mag je erin zetten:). We kijken er naar uit!! We zoeken een Nederlandse student. Je mail of 06 achterlaten is misschien handig. We hebben er zin in dat je komt!
Kijkavond: 1 oktober
Details
Living room
Shared
Kitchen
Shared
Shower
Shared
Toilet
Shared
Internet
Yes
Energy label
Unknown
Roommates
3
Gender
Mixed
Pets
No
Smoking inside
No
Contact
Ideal tenant
Gender: Not important
Age: 21 years - 27 years
Status: Student, Working student
Send message
Bijlmercasa
You need to be logged in to see more details
Login or sign up to see more information and react
Log in
Create account
Ideal tenant
Suitable for 1 person
Gender Not important
Age 21 years - 27 years
Status Student, Working student
Speaks languages
Dutch Dutch
Overview of the costs
Total rent€ 450 Utilities incl.
Deposit € 450
Location
Bijlmerdreef, Amsterdam
Recommended for you
Check out all properties in Amsterdam or check these related adverts:
Kamer in Amsterdam, Darlingstraat op Kamernet.nl: Tijdelijk een zelfstandig studentenkamer in Amsterdam
0
0
Darlingstraat
Amsterdam
- Room
€ 350,- Utilities incl.
20 m2
Unfurnished
02-12-'19 - Indefinite period
6h
Kamer in Amsterdam, Stadionkade op Kamernet.nl: Kamer in centrum voor studente
Francina
0
0
Stadionkade
Amsterdam
- Studio
€ 490,-
30 m2
Furnished
01-01-'20 - 29-08-'20
8h
Kamer in Amsterdam, Zomerstraat op Kamernet.nl: Leuke kamer in groot huis
Paul
0
0
Zomerstraat
Amsterdam
- Room
€ 495,- Utilities incl.
13 m2
Furnished
11-11-'19 - Indefinite period
8h
Report this advert or person to Kamernet
By filling in the form below, you can let us know what is wrong with this home, advert and/or landlord.
Send report
Bijlmercasa
Bijlmercasa
€ 450 / month
Utilities incl.
To ensure you the best experience, Kamernet uses cookies. We ask permission to place cookies so that we can help you to optimize the search for a new home, tenant or roommate.
Confirm